Jag har märkt en sak. Några av mina närmasta vänner har blivit så totalt lurade av killar och tjejer. När jag läser deras sms så märker jag ett mönster i hur personerna skriver till mina vänner. Om personen beter sig såhär mot dig så sluta bara höra av dig, då driver denne med dig:

1: När ni väl har kommit på ett datum ni ska träffas så säger han/hon i sista minuten: "Tyvärr kan inte idag".
Om detta händer någon gång spelar det ingen roll. Men om det händer flera gånger i rad så är det något som inte stämmer.

2: Du smsar och smsar flera gånger men du får inget svar. Han/hon skyller alltid ifrån sig på samma sak hela tiden. 

3: Du ser på facebook eller instagram att att han/hon är hellre är med andra killar/tjejer än dig.

4: Han/hon pratar bara om sig själva. Du får inte en syl i vädret. 

Likes

Comments

Tjejer? Vad är det för fel på oss?! Vi snackar skit, blir sura om ens vän ligger med ens ex, blir arga om man kommer med samma tröja som en till skolan. And so on! Det har alltid varit en massa skitsnack mellan oss. Min mamma hade samma problem i min ålder. Sedan kan man märka att vissa i 45 årsåldern har också samma tjejproblem. Skitsnacka, avundsjuka och falska vänner. Jag själv kan tycka att vi tjejer kan vara riktiga svin mot varann. Sedan en annan sak tycker jag är konstigt att vi inte kan vara öppna med det vi gör. Pratade med en tjejkompis att killar kan fett lätt vara öppna om sitt privatliv. Men medan vi tjejer inte kan ens säga vilken kille man träffade häromdagen. Nä men ni fattar. Vi tjejer är komplicerade. Men det finns även komplicerade killar också! Men det blir i ett annat inlägg!

 

See you!

Likes

Comments

Hejsan alla! Idag spenderade vi hela dagen i studion. Vi sminkade varann med två olika baser, en med en fetbas och den andra sminkade vi med mineralsmink. Skildnaden är den att i fetbas använder man mer en krämliknade foundation medan man använder en foundation i löspuder form i mineralen. Lång mening, jag vet! Jag sminkade min vän Emeline och hon mig! Så vi blev super snygga! Sedan gick vi två med en annan tjej i klassen som heter Nina till en pizzeria som skolan bjuder på lunch! Ni förstår att Plusgymnasium (eller jag tror att det gäller dom flesta plusskolorna) har som ett Visakort där vi kan välja olika menyer på sex utvalda restauranger/kaféer. Vi behöver inte betala ett öre! Just love it! Efter lunchen så gick vi tillbaka och sminkade varandra igen. Så när skolan var slut gick jag och Emeline till kicks för att köpa gellack. Ska nämligen fixa min vän Mathildas naglar imorn. En franskmanikyr blir det till henne! 

Ha det såbra sålänge så ses vi imorn säkert! 

Svara gärna på frågan här under!

 

Likes

Comments

Jag har nu lugnat ner mig. Så nu ska la allt funka. Jo, nu har jag pluggat. Ska skriva ett reklamblad om en produkt i skolan. Så jag valde en foundation ifrån BareMineral (I love it). Skriver lite om hur produkten används och lite om företaget. Men det är mycket kvar på texten. Sedan så jobbade jag lite med matten. Två hela sidor på 40 minuter. Duktigt för att vara mig, haha! Sen så la jag tio minuter på hur man gör en så kallad "quick fix ansikts behandlig".  Kan gå igenom den någon gång. 

Imorn börjar jag nio men måste upp halv åtta. Tar en buss som går halv nio. Men ha det så bra så ses vi!

 

 

Likes

Comments

Jag vet inte hur jag ska hantera mina känslor nu! Nu har dom vunnit igen!

Mobbing är det fulaste och vidrigaste som finns. Det finnas i skolan så som i arbetslivet. Hur jävla kul är det att man bär ansvaret på att någon mår dåligt and so on. Men nu fick jag nog! För ett årsedan var den en tjej, tror att hon var runt 13 år. Hon hoppade framför tåget pga mobbig. Nu är det en till tjej som var 12 som blivit så ledsen och att hon inte orkade med mobbigen så att hon tog sitt liv efter kommentarer som ”Du är ful” och ”Varför lever du fortfarande?”. Det är så hemskt att folk inte kan tänka sig för. Varför ska man behöva mobba? Vem kom på det? Varför håller man inte käften om man inte har något vettigt att säga? Ni som mobbar dag in och dag ut kommer att burn in hell. Börjar seriöst bli så trött att man inte ser något positivt i tidningar, det ända man ser är det negativa i världen. Jag blev faktiskt ledsen för att jag ser och märker att mobbig sker allt i de mindre åldrarna. Mer och mer blir ju fasiken drabbade. Så sluta bara! HAR NI INGET VETTIGT ATT SÄGA SÅ HÅLL BARA KÄFTEN!!! Är så irreterad tt jag orkar inte skriva mer! Slut på citat...

 

Likes

Comments

i helgen har jag varit på konfaläger. är ju ledare om ni inte visste. i helgen har jag fått sju timmars sömn nästan. så det känns som om man är bakis och huvudet bara sväller och sväller. igår blev jag i slängd av några av ledarna i sjön med kläderna på och mina kläder har fortfarande inte torkar. men inatt så somnade jag i ett litet kapell med några av de andra ledarna, vi pratade allt mellan himmel och jord. skönt ibland att prata ut med folk i sin egen ålder. ni är underbara. känns riktigt jävla skönt nu. så nu har vi två timmar då vi kan chilla och bara va, så jag ska försöka sova dom timmarna om inget annat händer. annars blir det en timme i bussen på väg hem. sen kanske jag ska träffa en kompis i stan, men det är inte säkert än. men vi hörs mer sen idag kanske. om jag inte däckar hemma någon stans så  vill säga!

Likes

Comments

sitter just nu i min mormors kök och funderar lite över livet. skolan, vänner, familj och fritid. hur ska man få tid med detta som är så viktigt? en sak som jag har vetat ett tag nu är att de sociala umgänget med folk utanför skolan blir allt mindre och mindre. Jag var med en nära vän till mig i nästan tre dagar i rad och på dom dagarna så skickande vi typ 4-6 sms. Jag fick säkert reda på mer saker om henne när vi var i en timme irl än 10000 sms. så jag har tagit ett rätt stort beslut i mitt liv. att från och med 00.00 idag ska jag inte vara inne på facebook mer på en vecka. skulle börja typ i morse men lite förhinder gjorde så att jag var tvungen att få tag på en människa som jag inte hade nr till. men annars har jag tagit bort facebookappen på min iphone. men nu till nåt annat, på fredag drar jag på läger med konfan!! Jippi! älskar att vara konfaledare! i år känns det bra med de andra ledarna, det kändes bra då med men nu känns det som om vi ska jobba med varann och inte tramsa runt så mycket som vi gjorde förra terminen. sedan är allt mer planerat än förra året. det är mer seriöst! jag gissar på att konfirmanderna känner sig mer hemma nu än de förra. det var så blandade åldrar innan så alla höll på med sitt. men i år har vissa som är 19-20 år slutat så nu är det jag och en till tjej som är äldst i våran grupp, alltså vi borda är född 96. sen så finns det en i den andra gruppen som är född 95. Så ja, haha. men men vi ses i morn och ha det feeettt bra!

Likes

Comments

Idag hade vi en ifrån Maria Åkerberg i salongen. vi fick vära oss väldigt nyttiga saker. allt ifrån kritiskt tänkande till miljöfrågor. jag känner att man ska börja kolla mer på innehållsförteckningen efter denna utbildningen. sedan fick vi även känna på deras produkter och lära oss hur man applicerar dom. en anna rolig grej är att vi på nmin skolan har ingen matsal så vi får som ett bakomatkort där man kan välja olika menyer på olika restauranger. men jag skriver mer sen när jag kommer hem! ha det fin sålänge! 

Likes

Comments

Hejsan! Idag har jag varit i skolan, hade riktiga lektioner and so on. Efter skolan gick jag och mötte upp en kompis, där efter så drog vi och tog en fika. Sedan så gick vi runt på stan och kolla läget. Sen så gjorde jag inte så mkt mer, gjorde gelenaglar och nu ligger jag här igen i sängen ensam. Vi lämnade våran kattunge idag. Så det känns tomt i sängen utan ngn kattunge som leker med en fötter.

Likes

Comments