..men bara nästan. Kul att jag pausade bloggen med ett snyftar inlägg om att jag var sjuk precis innan hundradagars, och sen återkommer veckan senare med ett i samma stil. Sorry!

Den här gången får dessutom min förra sjukperiod att se ytterst klen och skruttig ut. Då var jag hemma från skolan. Nu har jag rest på ett tåg i 60 mil och ligger i stället i en soffa i Karlstad, hos min syster. Kom hit i måndags. Värsta förmiddagen i mitt liv i princip. Kände mig som ett kokande ägg, samtidigt som jag frös, och hade huvudverk, hostade, snörvlade, ja you name it!..ont i halsen också! Om ett symtom blev trött så kunde det andra dra i lite hårdare ungefär.

Varför genomgå det på ett tåg fullt med friska människor som kanske inte vill bli smittade av dig? Jo för att jag SKULLE träffa min syster och det är inget lilla Linn låter en sjukdom sätta stopp för. Går inte för sig! Och om jag blivit omhändertagen här alltså! Syster har lekt sjukstuga och försökt så gott att bota lilla obotliga jag. Finns ju ingen bättre än hon även om vi är lite ur funktion vi båda två ibland..

Nåja, mitt lov är kanske inte perfekt men vad i livet är? Och då kanske det här är perfekt i alla fall. På lördag åker jag hem igen. Det känns jobbigt, men för första gången på väldigt länge så känns det på samma gång lätt. Känns som om jag har saker att komma hem till ändå!

Fett oklart inlägg men kändes bra att skriva något. Just idag. Just nu. Så då gjorde jag det.Jag ska uppdatera bloggen bättre jag lovar. Även när jag är frisk. Har några godbitar att dela med mig av snart snart..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments
En onsdagsfrulle i särklass! (2 bananer, några jordgubbar, lite gokryddor) wohala!

Likes

Comments

(Bilder snodda från pinterest)

Likes

Comments

Vet ni hur deprimerande det är att solen strålat hela helgen och jag har suttit i min säng och pluggat bort varenda minut av det?? Alltså plugg just nu ger mig tre känslor - ångest, aggression, sorg. Att göra en uppgift tar en hel dag för att jag måste lägga x antal timmar till att deppa, klaga och gruva mig innan jag väl sätter igång.

Helt klart redo för sportlov som väntas om bara några ynka dagar!! Drar mig neråt till syster yster i några dagar då. Solsken och bara massa mys förväntar jag mig! Men innan det så återstår ett prov, en redovisning och en inlämning. Dessutom så är det hundra dagar till studenten på onsdag och då vankas självklart partaj! Taggar inte för att vara bakis på mitt gymnasieseminarium morgonen efter men men.. får la gå då! 

Ikväll så är jag fullt förnöjd med mina brudar med mycket skitsnack och lite verkstad. Som det ska vara. Hörs!

Likes

CommentsJust nu: pizza i sängen och pluggmode. Blir en plugg helg nu för att få klart de där nedrans gymnasiearbetet. Ont i magen och tårar i ögonen varje gång jag tänker på det men nu ska det bort!

Likes

CommentsKlockan ringde 06.30 i alla fall. Gick upp, fixade lite frukost åt mig och Klara och sedan skjutsade jag henne på skolan. Efter det har jag hunnit med en del pluggande och en promenad med vovven ovan. Nu ska jag kolla skidor, för jag älskar att följa skidtävlingar på tvn, och sedan ska jag fortsätta plugga.

Älskar att solen tittar ut idag! Jackan behövs knappt som det känns.

Likes

CommentsInte intressant för någon att veta så håller det kort: varmare än en ugn med ett huvud tungt som sten och en hals fyllt av rakblad är dagens status ungefär. SUPER! Missar allt viktigt i skolan och gymnasiearbetet som ska vara klart nästa vecka ska vi inte prata om!

Ångesten och stress men ändå så är det enda jag orkar göra är sova eller kolla på serier. Heja mig.

Likes

CommentsFirade alla hjärtans dag med fina vänner och fin middag igår. Pasta-pesto med kräftstjärtar och god dryck. Fortsatte vidare mot noi ett tag men sedan for jag hem med sliten kropp.

Imorse vaknade jag upp sjukling. Ett besök på McDonalds och Öp-hallen för att se lite fotboll var allt jag klarade av. Nu ligger jag som på bilden ovan. Inte så fotovänlig. Inte så pigg. Äter allahjärtans godis som mamma gav mig och kollar på Grey's. BORDE plugga, men det känns som det sista jag klarar!

Vi hörs när jag står på fötter igen då. STAY FRISK Å KRY hurrni!

Likes

Comments

Fredag hela veckan tack! Började med att försova mig men då är det tur man har bil! Efter skolan så följde Linda med hem och tog en långpromenix med hunden, väldigt skönt å slippa gå själv. Sedan har jag lagat middag till mina gos-bönor och nu förbereder vi oss för fifty shades ikväll! Perfekt.

Imorgon är det alla hjärtans, ska ge mkt kärlek imåra!

Likes

CommentsHämtade min efterlängtade studentmössa idag. Kör runt som en tok och stressat upp mig till max men äntligen så är den i min ägo!! Nedräkningen har verkligen börjat nu!

Likes

Comments