Sitter kvar på jobbet och skriver Vittraböcker, ett måste varje vecka så tänkte vara lite effektiv nu när jag ändå väntar på att Elin ska sluta.
1h gjord, 2h återstår.
Följer med henne hem och sover där inatt, känner att vi har lite att ta igen och så är det skönt att slippa sova ensam..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förra helgen bestämde jag mig för att jag skulle åka till Örebro och överraska Matilda denna helg.
Nu sitter jag på tåget hem efter ett super bra dygn! Sitter här lika deppig som vanligt efter att ha fått åka ifrån henne, all cred till par som klarar av distansförhållande, det brister inom mig att ha min bästa vän 1,5h ifrån mig.

Jag anlände i alla fall till Örebro igår vid 12 tiden, sprang in i lägenheten, in till henne.
Ångrar grovt att jag ej filmade hennes reaktion, hon var i chock och jag ville bara skaka fram ett leende från henne men när chocken hade lagt sig så kom det!
Hon är min själsfrände, min allra finaste och bästaste vän som förtjänar allt bra här i livet.

Det blev inflyttningsfest på kvällen och utgång på Ritz, super kul! Dagen idag har spenderats i hennes säng med film och massa gott att äta.

Matilda, du är viktig för mig.
Jag älskar dig!

Likes

Comments

Den här varelsen har varit mitt trogna sällskap dagen till ära.

Likes

Comments

Jag var nyss med om en grej som jag tycker är så obehaglig..

Jag kollade på cougar towns sista avsnitt av säsong 5, då börjar låten Rather be spelas. Jag fick direkt en känsla i kroppen som jag ej kan förklara.

Den här låten har jag lyssnat mycket på men det som är frustrerande är att jag inte minns när eller varför jag lyssnade på den, jag märker tydligt att denna låt betydde något speciellt i just den perioden i mitt liv eller den händelsen eller vad det nu var.
Men jag kan inte få klarhet i varför jag fick en så obehaglig känsla av en mix blandade känslor när den spelades.

Likes

Comments

Ligger i min säng, vaknade tidigt idag trots att jag inte behövde.. Men det kanske är bra då jag ska upp tidigt och jobba imorgon! Då ska jag inte behöva åka hem minsann.

Har fått förfrågan om att skriva veckans veckobrev när jag är tillbaka också, gör det alltid till en större grej än vad det är men får hjärnsläpp om allt som har med skrivande att göra när jag får tid utsatt för sånt haha.

I övrigt har jag utvecklingssamtal imorgon, hade mitt allra första förra veckan och det gick bra tycker jag!

Nu ska jag kliva upp och fixa någon frukost, somnade hungrig igår så det ska bli obeskrivligt gott!!

Ha det 👋🏽👋🏽

Likes

Comments

Vet inte vad jag ska säga..
Suttit och läst igenom gamla blogginlägg nu och åh vad roligt det är att kunna gå tillbaka och kolla vad man gjorde, kände och tyckte!

Kanske ska ge det en ärlig chans igen efter ett år av tystnad? Det är bra för tankarna att utredas i textform samtidigt som det är väldigt roligt att ha i framtiden.

Jag tänker att jag ska försöka sova, åkte hem från jobbet idag med något jag tror var migrän? Usch det var hemskt.. Läskigt om inte annat.. Gjorde i alla fall ett ärligt försök efter att ha varit hemma ons-fre förra veckan.. Men blir hemma imorgon med så det inte blir likadant imorgon också..

Vi hörs väl då?
Snyggt!

Ha det 👋🏽👋🏽

Likes

Comments

Har de senaste dagarna haft flera tillfällen där jag tänkt "det här skulle jag kunna skriva om" men det har liksom inte blivit av ändå..
Konstigt nog.

Såg på the fault in our stars igår, grät å grät å grät å grät. Jag slutade inte.
Filmen fick mig iaf att börja tänka på livet. Det är fan inte rättvist, men det vet vi ju redan.
Hade lite samma känsla när jag såg denna film som när jag kollade på "i taket lyser stjärnorna" första gången.

Jag är så dum och sätter mig in i situationen som de är i, jag tänker på vad jag hade gjort om det var någon i min närhet som hade cancer. Vad skulle jag göra? hur skulle jag känna?
Jag har än så länge, tack å lov, inte haft någon väldigt närstående som drabbats av denna sjukdom som sedan tagit deras liv. Om man bortser från min äldsta barndoms väns pappa som gick bort för 2 år sedan, och hujedamig vad jag tog det hårt. Det påverkade mig på ett sätt som jag inte trodde var möjligt.

Jag beundrar de människor som någon gång haft en närstående som gått bort i den vidriga sjukdomen. Jag beundrar styrkan man ser hos människor som är drabbade och deras anhöriga.
Jag beundrar de människor som befinner sig i denna situation idag, som kämpar sig igenom det.

Jag är glad att forskningen går framåt, men livrädd för att antalet drabbade ska öka.
Cancer är en vidrig sjukdom.


Likes

Comments

Önskar att jag kunde fortsätta med detta.. Tycker det är roligt men tydligen inte tillräckligt roligt.....

Likes

Comments

Nu kommer blogginlägg för helgen upp, vad roligt!!! Eller? Näokej.

Ae anledningen till att de kommer upp nu är för att jag kom på det nu och jag har inget bättre för mig när jag sitter vak mellan 7-14.

Är alltså tillbaka på slomarp idag, skönt ändå, saknat dessa människor! Synd bara att arbetsdagen ska spenderas i ett rum, sittandes på en stol. Och jag glömde att ta med en bok och en vattenflaska.....

När jag kommer hem blir det matlagning och tvätt och ladda inför en ny jobbvecka!
På onsdag ska jag tatuera mig, scaaary hihi

Likes

Comments

Igår hade mor och far grillpremiär hemma och det smakade mer än bra, vi passade även på att sitta och äta ute när vädret var så underbart!

Innan det var jag och mamma på ikea och köpte lite välbehövligt. Sen efter maten tog vi med milou och gick en promenad i skogen, mycket välbehövligt det med!


Likes

Comments