Header

Ibland är man faktiskt goals.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Brukar använda "pärlblond" från mood vanligtvis men den var slut så nu testar vi denna nyansen istället. Laddat upp med silverschampo ifall den inte skulle hålla sitt white reflection. Let's go!

Likes

Comments

Försöker att njuta nu in i det sista av skolan och allt innan studenten, men hur ska man hinna med det när det bara för med sig en massa stress? Men nu börjar det faktiskt klarna upp sig lite ändå. Balklänningen är fixad, håret bokat, endast några få dagar kvar till napa, praktiken snart slut osv. Börjar nog äntligen känna att jag kan njuta lite. Och det ska jag fan göra.

Likes

Comments

Att blogga har inte varit prio 1 för mig det senaste, så allt är i sin ordning. Det jag haft för mig är väl jobb, praktik och allt det vanliga. Lite andra roliga saker är väl att jag bokat ny tatueringstid i nästa vecka och det bästa av allt, betalat napa. Ska bli så sjukt skönt att komma utomlands en vecka med brudsen och slippa tänka. Livet.

Slänger in lite bilder från sista tiden.

Likes

Comments

Känns som att mina dagar ser likadana ut. Skola, jobb, skissande på min kommande sleeve och sömn. Unnade mig en utekväll i lördags, kunde haft roligare men ändå en helt okej kväll. Nu blir det lugnt på den fronten framöver då jag behöver prioritera mig själv och min hälsa. Känner längre att det inte håller med dricka, hemsk diet och noll motion.

Saknar lite min gymtid. Disciplinen man hade, motivationen till att äta bättre, känna sig bekväm i sig själv på ett helt annat sätt än vad jag gör nu och att se sin kropp förändras och växa framför ögonen på en. Liten tjusning i det som jag faktiskt längtar tillbaka efter. Men det jag saknar mest är nog att känna mig stark och hälsosam. Raka motsatsen till vad jag är nu.

Likes

Comments

Nu har sista sportlovet för gott snart tagit slut. Hur har jag spenderat det då? Jo jag har jobbat, bowlat och iallafall hunnit med någon sovmorgon. Idag ska jag njuta ordentligt av min första helt lediga dag. Så just nu ligger jag i badet och kollar på någon b-realitysåpa. Livet.


Likes

Comments

En bild med en mer rättvis vinkel så man ser placeringen på den under bröstet. Den följer revbenen helt perfekt. Sjukt nöjd #donkendiet


Likes

Comments