Hej alla fina :)

Hoppas ni har en fin söndag fina ni :) har haft ett lite uppehåll från min blogg. Har börjar träna mer och börjat med hälsosammare kost finns mycket nyttigt som är gott. Ska göra en krämig vitkålsgratäng som kommer bli morgon dagens lunch. För er som inte vet så är jag kökschef på en daligverksamhet men är även ute i verksamheten, och tar hand om brukarna som arbetar där, trivs väldigt bra där.

Tycker våren ska tinna fram så man får fara ut och springa i stigar och skogen, men springer ute även nu på vintern så är ganska upptagen för vill hålla mig i form eller få bättre form.

Har varit väldigt aktiv förut med friidrott och fotboll även innebandy men slutade med det. Friidrotten var den jag brandförsvar önska jag inte hade slutat, var väldigt duktig i höjdhopp det var min grej, var och tävlade på Stockholm stadion det var en riktig upplevelse där kom jag 2a i höjdhopp hoppade 1,20 som högst. Så det är därför jag försöker aktivera mig på andra sätt, är duktig på löpning med,. Lite om min vardag letar större lägenhet för gillar att laga mat och att träna lite litet för det just nu, bjuder ju hem vänner på middag med lär bli mer av det när man hittat något större, är framförallt för min katt som jag vill ha större lägenhet, han är hos familjen nu medan letandet av ny lägenhet pågår. Ni får ha en super bra dag ska träna nu. #tränaförattmåbra


Kram Linnislife :)

Gillar

Kommentarer