Hejhej!

Jag sitter i soffan med mensvärk (TMI, i know) och kollar på tv. Jag ville verkligen gå idag till skolan, men min cykel ville inte det så det blir att jag får sitta hemma och dricka te. Jag hoppas att jag kommer på benen igen imorgon.

Men mitt höstlov var roligare än vad jag har nu, det första 2 dagarna så tränade jag danserna tillsammans orkestern. Vi ska ha 50års jubileum eftersom Kungsbackas kulturskola fyller 50år. Så det var jätteroligt. Sen har jag mest tagit det lugnt.

Hoppas att ni har en fin vecka!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Idag vet nog de flesta att det är måndag och det är så roligt, man får en ny vecka på sig att vara positiv.

Men jag blev sjuk i helgen så måndagen idag blev inte så rolig. Jag har ont i halsen, får hotflashes och sen börjar jag frysa. Men jag var i skolan halva dagen iallafall. Men jag gick hem och la mig.

Jag hoppas att ni får en bra vecka och så hörs vi!

Likes

Comments

Hej!

Nu har jag kanske bestämt mig att ta upp bloggandet igen.. får se hur länge det håller i sig😬

Idag har jag haft studiedag och jag har faktiskt pluggat, skrivit en början på ett naturarbete. Jag menar det är mer än vad jag brukar orka göra...

Men jag går nu i 3:an och det är helt sjukt att jag är snart klar med skolan(!!). Man känner sig ganska trött på skolan nu, speciellt efter man har beställt studentmössan. Fett taggad nu!!

Tack och hej för denna gången❤️

Likes

Comments

Hej! Jag har nu sommarlov. Alltså haft de i några veckor nu men i alla fall. Jag hoppas att ni flesta har det med och hoppas att det är finare väder hos er än vad det har varit hos mig.

Men jag måste bara säga att Doris är en av mina favorit karaktärer i hitta Nemo. Jag tycker också om den svart/vita fisken hos tandläkaren. Disney filmerna är grymma. Det är en stor del av min barndom som jag alltid kommer att ha med mig. Vilken är er favorit film/serie?

Jag har börjat kolla på game of thrones och jag är på säsong 2 avsnitt 7 eller 8. Ja, jag vet att jag är lite efter men jag tar mig igenom den väldigt långsamt.

Men vi ses när vi ses! Ha det bra ❤

Likes

Comments

hej!

Jag sa ju att jag in skulle skriva ofta! Jag ska snabbt förklara vad som händer i mitt liv:

- inte så mycket läxor, men rest uppgifter som ska in.

- dansuppvisning på Söndag och ljussättning fredag och lördag.

- betygen sätts snart - lite stressad  över det.

- sommaren är på väg :D :D 

Likes

Comments

​Hej! 

Jag kommer inte att uppdatera så ofta, utan jag kommer göra det när jag kan. Jag ska ha nationellt prov imorgon, då ska jag skriva typ 250 till max 600 ord. Det är i engelska... Jag tycker inte om att skriva långa texter. Det är nog för att jag inte är säker på grammatiken. Men jag tror att det kommer gå bra ändå :D Men idag hade jag mattematik, vilket jag inte heller inte är så bra på, nej men jag skulle ha omprov idag. det gick bättre än förväntat iallafall. Det är ett E i matte iallafall. 💃

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Linn och är 17år och går på barn och fritidsprogrammet på Aranäsgymnasiet. Jag bor i kungsbacka med min mamma, pappa och lillasyster som är 13 år. Jag gillar mat, mina bästa vänner och att dansa.

Varför jag vill börja blogga igen är för att jag ville ha något att göra under dagarna jag är ledig. Mina favvo låtar just nu är:

Heros - Måns
Talking body - Tove Lo

Haha, ja jag har bara två favvo låtar. Jag är också kristen men kommer inte att prata om det så mycket mer att jag gillar att vara i kyrkan med mina kompisar och är även komfirmandledare i Kungsbacka församlig. Min profil bild speglar mig som en person som tror att hon är något men är väldigt jordnära om man säger så... Jag vet inte vad man säger... Men iallafall jag kommer säkert att ha stavfel i texten, då ha lite förståelse för det 😊

Jaha det var det jag ville säga men ha en bra kväll/dag idag
Puss och kram Linn❤
  • Dagen
  • 729 Readers

Likes

Comments