​Før og etter behandling.

Akryl negler laget med blank tipp, kolleksjonen Earthstones fra EzFlow & Prohesion akryl. Fargene fra kolleksjonen til EzFlow som er brukt er 'Onyx' og 'Terra Cotta'. Elsker den orange aktige fargen i 'Terra Cotta', og synes den passer perfekt nå til høsten!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Satt nettopp å så igjennom Desenio for å finne meg noen fine bilder jeg kunne ha på veggen i salongen, og endelig klarte jeg og bestemme meg for 4 stk. Valget falt på 2 fine quotes, en litt morsom med champgane og en med chanel print.

Fant selvfølgelig endel annet fint der inne også, så blir nok en liten ønskeliste der til både bursdag & jul.

1. Love what you do - her 2. I only drink champagne - her
3. Chanel no 5 - her
4. Time and silence - her

Likes

Comments

​My new favorite account on instagram, bossbabe.inc is so inspiring! I love the cool theme with quotes, and beautiful pictures.

Likes

Comments

Endelig er dagen startet på jobb, og jeg har fått gjort noen små ting før første kunde kommer i dag. Hele dagen i dag er satt av til vippe extensions!

Håper dere alle får en super dag med skole & jobb :)

Likes

Comments

Sang: Zara Larsson - Lush Life & Susanne Sundfør - Kamikaze. Har vært helt obsessed med begge sangene, og de har gått på repeat hele veien.

Film og serie: Det har ikke blitt noe film seeing på oss her hjemme, men vi har sett mer enn nok av SuperNatural. Vi er ikke kommet lengre enn til sesong 2, men åh så spennende.

Craving: Hvite sneakers, helt klart!

Opptur: At jeg åpnet egen salong for vipper & negler helt klart. Ingenting som topper det som opptur denne måneden! Og at kjæresten min flyttet inn da, selvfølgelig.

Nedtur: At jeg har hatt influensa i to uker, og at vi nå har en ond sirkel av influensa her hjemme. Vi begynner endelig å bli friske her nå da, så da er det bare og kjøre på med jobb & annet.

Likes

Comments