God ettermiddag.

Nå har det seg slik at her i huset så har vi som oftest to middager !!! Ja, tenk så snill er jeg faktisk, lillemor NEKTER og spise kjøtt av en grunn jeg ikke vet, sikkert bare en periode hun har. Så derfor spiser jeg og hun noe annet så litt senere når lillemor er sovnet så spiser jeg middag sammen men kjæresten. Og nå holder jeg på og lage søtpotefries, salta, dressing og stekt karbonadedeig av svin. Noe jeg ikke har laget før, så vi får se om det er noe. 
Kjæresten er veldig kresen når det kommer til matveien, så all sunn mat jeg har laget til nå har han ikke syntes noe om, men i dag håper jeg at jeg treffer. elllers vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. For hvis jeg ikke lager noe sunn mat så spise han faktisk ikke spesielt mye mat. Akkurat som det er så veldig sunt, TROR HAN ! 

Så nå er det bare og få litt kveldsmat i lillefrøken før hun skal legge seg, siden hun ikke skal i barnehagen i morgen, så er det ikke så stress med å legge henne, men liker jo helst rutiner. 
Slenger med bilder av maten og som jeg lovet i går kveld av tingen jeg kjøpte. Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

​God ettermiddag/ kveld alt etter soms. 

Nå har jeg akkurat slengt meg ned forran pcn, etter en relativ lang og aktiv dag for min del. Siden jeg hra vært så utrolig trøtt i disse tider har jeg for det meste bare vært hjemme, men tenkte at siden det nermer seg slutten for salg og slikt så skulle jeg ta turen ut. 

Leverte lillemor i barnhagen, for så å finne ut at jeg har jo glemt bankkorte mitt hjemme. FLOTT. Siden jeg ikke har lappen så er det veldig tungvint når noe slikt skjer, fordi det tar ekstra lang tid med buss, men jeg beit i det sure eple og dro hjem å hentet dette. 
Jeg må ærli innrømme at det var ikke mye jeg fant, men noen nye pledd, lys også slikt kontaktpapir og stensil så kan jeg lage mine egenveggord, noe jeg tror jeg skal prøve meg på i kveld. 

Lager et innelgg senere i kveld med bilder av det nye . 

Nå skal jeg spise kveldsmat sammen med lillesnuppa før hun skal ta kveld. 


- Linni 

Likes

Comments

God Fredags morgen.

Det er vell kanskje i litt tidligste laget, men siden den fantastisk kjæresten min har satt alarmen til og ringe 05.55!!! å ikke våkner han selv av den, så da er det bare for meg og hoppe opp å hive meg rundt og måke ute, og koste frem bilen så den er klar til han skal på jobb.

I skrivende stunder har vi akkurat fått i oss frokost jeg og lille frøken, snart er vi klar for tur til legen. Nemmlig fordi i dag er det 2 uker siden jeg fikk ny sykemleding med 80% sykemleding. Noe som har vært noe forbanna dritt, nettopp fordi jeg måtte ha jobbet 1 dag i uken, å jobber bare kveld. Så bir det som jeg miste 2 dager sammen med lille frøken, nettopp fordi dagen etter jeg har vært på jobb er jeg helt skutt i kroppen og er nermest sengeliggende, men legen mener jo det at jeg er enda såpass tidlig i svangerskapet, altså er 29 uker i dag.

Denne gangen har jeg ikke vært på jobb de 2!! dagen jeg hadde å gå på jobb, nemmlig fordi kvalmen har tatt inn på nå på slutten, også har det vært en del sykdom siste uken. Både hos meg, lillemor og nå mannen. Så nå krysser jeg virkelig fingrene for at jeg kan få 100% sykemelding og kan slappe av, og ikke tenke på at jeg må på jobb, Jobben miin er veldig krevende og det er lite sitte muligheten da jeg jobber som servitør på et veldig populært resturang i Tromsø. Da er det veldig mye gåing og bæring, spesielt har det vært det nå rett før jul og nå etter jul har jeg ikke jobbet så mye.

Nå er det påklednings tid her i huset for store og små, så skal jeg få gjort siste rest før vi skal dra avgårde til legen og deretter til sviger.


Ha en fortreffelig helg alle sammen.Likes

Comments

God kveld

Nå sitter jeg her foran datamaskinen da. Potte tett i nesen, nesten umulig og puste, haha. Mannen i huset ligger strakt ut på sofaen med influensa, noe han ikke trodde han kom til og få siden han ALDRI blir syk, men så feil kan han ta.
Det er litt over 1 time siden lillemor var i seng, og huset er nesten helt ryddig nå siden vi skal reise bort i helgen er det greit og forlate et hus som er ryddig.

Som jeg har sagt i overskriften så sliter vi med nettopp navnet valget av lillemor i magen, ikke at det er noe stress, men jeg liker og ha slike ting på stell i tilefelle noen vi kjenner får baby og kaprer dette navnet, så er det også greit å ha noen i bakhånd. Denne gangen var det egnetlig min tur alene og få bestemme navn til lillesøster, men siden jeg er meg, så klarer jeg ikke la vær å bry meg om samboer tenker. Det er vitkig for meg at han syntes at datteren vår har et fint navn, siden har valgt sist gang. Vi er veldig ueing, selvom vi har noen felles navn vi begge liker, men saken er den at når min kusine eller hans kusine heter dette så føler jeg at det blir litt for nært til at vi kan kalle vår datter får dette, men med tiden så har jeg blitt mer enig med meg selv om at det er jo faktisk greit at vår datter kan hete dette eller dette fordi vi har jo ikke spesielt kontakt med de uansett. Eller blir det for dumt ?

Helt siden vår første prinsesse kom til verden så har jeg altlids hatt lyst på det vegg ordet som sier " In these moments time stood still ", men jeg har ikke funnet noen jeg likte veldig godt, eller så var det veldig dyrt. Etter at jeg nå har sotte her og saumfart internett så har jeg faktisk funnet noen jeg likte til en grei pris. Så det er jeg jo kjempe fornøyd med, så nå er det bare og vente på lillesøster, så får jeg bestilt, og det kommer til og bli så utrulig bra. Det er jo også et veggord man gjerne kan utvide om man skulle få flere barn eller som jeg veldig ønsker meg dagen vi gifter oss.

Slenger med bilder av veggordet, og diverse baby stuff.

Bildene er lånt fra google, men det er noe i denne duren jeg vil ha på min vegg.

Så får dere ha en fortreffelig kveld videre.
- Linni Eriksen

Likes

Comments

God formiddag alle sammen

Nå sitter jeg her forran pcn, og ser på at prinsessa springer rundt her å prøver å finne på noe lurt å gjøre. Merkes veldig godt når hun ikke er i barneahgen, fordi hun blir så utrolig utolmodig av seg. Og siden det er fryktelig kaldt ute i dag er det ikke noe alternativ å gå ut en gang.

Denne uken har aboslutt ikke vært min uke. den startet med spysjuke etterfult av influensa og feber, så her sitter jeg da. Prøver så godt jeg kan og underholde min datter før hun skal ha seg en liten blund, men det er ikke så veldig lett når du mest bare ha lyst til og ligge på sofaen og gjøre ingenting, men dessverre så kan jeg ikke det idag.

Utrolig rart og tenke på at litt over 2 måneder så har vi to prinsesser i hus. Det kommer nok til og bli en veldig stor forandring, og sikkert en del tungt også, men jeg er klar. Hvertfall nesten. Ingenting av utstyre til babyen er klar bortsett fra vogn å seng. Haha, sist gang jeg var gravid, var jeg nesten ferdig med alle forberedelse på denne tiden. Sykt hvor mye mer "avslappet" jeg er denne gang i forhold til forberedelser. Vi har jo det meste av klær og diverse siden vi alle rede har en jente fra før av, men det er noen små ting som mangler, men som ikke er SÅ viktig at vi må løpe ut å kjøpe det nå, kan godt kjøpe etter at baby er født også.

Nei, nå skal jeg ta og lage litt lunsj til oss to her hjemme, siden vi trossalt har vært våkne siden klokken 6!! så er det vell på tide med litt mat nå, å da blir det ingen ringere enn vafflere på oss. NAAAM !
Så får dere ha en fin dag videre, å kom med tips hva jeg kan blogge om.


- Linni Eriksen

Likes

Comments

God kveld.

Nå har jeg tenkt og starte å blogge igjen for tusende gang. Jeg har riktig nok prøvd ut flere diverse blogg plattformer da jeg ikke har funnet den "theone". Kom over denne blogg plattformen av en jeg følger på Instagram, og tenke derfor å prøve ut denne, å får jeg det ikke til nå så gir jeg rett og slett opp.

Jeg er 22 år, bor i Tromsø sammen med min samboer å datter på 2 år. I april så venter vi prinsesse nr 2. Bloggen kommer vell for det meste til å handle om min hverdag som gravid, mamma, jobben min og det å være samboer.

Er det noen som kommer over bloggen min så må dere gjerne komme med forslag / tips til forbedringer Av selve bloggen, hva dere vil jeg skal skrive om.

Nå skal jeg logge meg på datamaskinen for det er enklere og ordne bloggen derfra med tanke på header og design.

Dere får ha en nydelig kveld videre alle sammen.


- Linni

Likes

Comments