Träff med kirurgen

Imorse styrde jag och lilla familjen kosan mot Vasa. Det blev en väldigt tidig morgon eftersom jag skulle vara vid labben kl 08.30 och förbesök kl 9.00 med sjukskötare och kirurgen. Vi startade en 7 tiden, barnen sov typ hela vägen, jag tyckte vi var alldeles för sent ute eftersom jag alltid vill vara i tid, helst 10 minuter innan, det var halt, mörkt och tänkte att det kommer vara trafikerat i Vasa vid åttans trafik. Rätt som jag hade, så hann vi just och just. Suuni släppte av mig vid ingången och for och parkerade, klockan var 08.28 och jag fick skynda mig in och fråga var labben var, så fort jag lag min fot in vid labben så hör jag ”Nyberg” snacka om bra tajming alltså!

Efter blodproven, for vi upp till andra våningen, gick igenom lite med en sköterska, sen kom kirurgen och pratade med oss. Berättade om titthålsoperationen, det blir 4 hål. Kommer att bli sväld om magen eftersom dom lägger någon gas dit. Operationen tar 30-60 minuter om dom inte stöter på komplikationer (de vill säga, att gallblåsan skulle vara inflamerad t.ex) Dom tar bort hela gallblåsan. Vi siktar på att jag ska slippa hem samma dag, men är jag jätte sjuk eller något så stannar jag över natten. Kl 9.00 nästa fredag blir det operation. Trots att detta är rätt så liten operation, så är jag nervös. Jag är rädd för att sövas ner och det skrämmer mig att det börjar närma sig. 1.5 vecka kvar. Jo, jag tänker på det varje kväll nu innan jag ska lägga mig. Tror det är helt okej att vara lite nervös. Har sambon och dottern med mig då, men förståss inte hela tiden. Kirurgen var jätte trevlig dock, så trygg känner jag mig nog.

Efter besöken så hälsade vi på våra vänner med barn i Vasa. Alltid lika roligt att träffas!

Kom hem på kvällen och det var bara att byta snabbt om och iväg och träffa en kund och pröva lite MaryKay produkter! Såå kul!!

Visste ni om att jag ska börja sälja MaryKay’s produkter? Jag tar emot beställningar nu redan, jag kan komma hem till ert om ni vill, så går vi igenom lite produkter! Man får givetvis pröva!
Jag kommer gärna och har partyn, för jag behöver verkligen få öva mig! Så känner ni för att vara värdinna åt era vänner, få lyxa till det med hudvårds produkter, helt gratis (!) så tveka inte att kontakta mig!

Vad mer? Jo, Leia har fått ny säng. En växa säng. Äntligen har hon fått sovtider. Hon somnar mellan 20.30-21.30 tar ungefär högst 30 min att natta henne. Får givetvis gå och amma henne några gånger för att hon vaknar, but still progress! Sen runt en 12 tiden på natten brukar hon bli ledsen och vill komma i vår säng. Då har jag tagit henne hit med oss också, men bra att vänja henne med sin egen säng. So far so good. Spjälsängen var inget för vår dam!

Nu ska jag krypa mig till kojs!
Det har varit en väldans lång dag, så sömn ska sitta riktigt fint.

Jag behöver annars någon som skulle vilja komma och pröva lite ögonskuggor, Marykay’s då på inkommande Måndag kl 18.00! Detta är gratis, och det lottas ut ett litet paket för gästerna som tack! Hör gärna av er om ni är intresserade!

Godnatt på er goingar!

#marykay
#operation
#30daysnouwchallenge

Gillar

Kommentarer