Spa kväll ❤️

Hej på er goingar!

Jag tänker inte ens nämna nånting om dotterns sovande nu ännu i detta skede. Vi är liksom tillbaka på ruta ett innan vi fo till sömnskolan så. Jag skriver mer om de i ett annat inlägg.

Nu på Torsdag tänkte jag ha en liten Spa kväll hemma hos mig tänkte jag. Pröva 2 olika ansiktsmaskar. Känner du att du skulle vilja komma ut och lufta dig lite, pröva på, dricka kaffe & träffa andra så är du så varmt välkommen. Om du redan har en MaryKay konsult, så kan du kontakta henne! ☺️

Jag tänkte vi skulle först rengöra ansiktet med 3 in Cleanser, sedan valfri mask, sedan fukt. Inget invecklat. Men eftersom jag älskar dessa maskar så vill jag ju givetvis att ni ska få testa dem också och få höra er åsikt om dem! Vad tror ni om det?

Dessa två maskar tänkte jag vi skulle testa, såhär kommer det lite text om dem:

TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask

” Unna dig några minuters avslappning med en lugnande och mjukgörande ansiktsmask som effektivt blåser nytt liv i stressad hy och återställer och bevarar hudens fuktbalans!

• Återfuktar och kapslar in hudens naturliga fukt
• Minimerar förekomsten av synliga porer
• Rengör, lugnar och ger ny lyster
• Gör huden mjuk och smidig
• Reducerar intrycket av fina linjer och rynkor

Med åren försämras hudens förmåga att behålla fukt, vilket leder till att huden börjar uppvisa ålderstecken. Alla kvinnor – även du som har fet hy – behöver hjälp av produkter som inte bara tillför fukt utan även hjälper huden att behålla fukten. TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask består av en avancerad produktformula som kapslar in fukten i huden och bevarar hudens naturliga fuktnivåer samtidigt som den innehåller härligt återfuktande ingredienser. Masken innehåller även kastanjeextrakt och vitamin E och B3 som stärker hudens egen skyddsbarriär och acaibärextrakt som skyddar mot yttre påfrestningar och gör den ljuvligt mjuk och smidig.

När du använder TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask några gånger i veckan, som ett komplement till din vanliga hudvårdsrutin, blir din hy härligt återfuktad på djupet samtidigt som den får en fantastisk lyster!

Den patenterade TimeWise®-formulan reducerar den synliga förekomsten av fina linjer och rynkor genom att påskynda hudens förnyelseprocess. Produkten passar alla hudtyper, passar även för känslig hy, är icke portilltäppande samt dermatologiskt testad.”

” Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask
114 g

Ansiktsmask med aktivt kol som drar ut orenheter djupt inifrån porerna. Minerallerorna bentonitlera och kaolinlera förbättrar den absorberande kraften ytterligare. Produkten innehåller även kaprifol och trädgårdsböna som har visat sig hjälpa mot mörka fläckar och missfärgningar.

- Aktivt kol rengör på djupet.
- Absorberar överflödig olja och reducerar glans.
- Lämnar hyn vackert matt.
- Innehåller mineralleror.
- Kaprifol och trädgårdsböna minskar rodnader som uppkommer i samband med blemmor.
- Reducerar det synliga intrycket av porer.

Den här trippelverkande masken rengör på djupet, reducerar omedelbart glans och innehåller en effektiv formula med extrakt från växtriket som hjälper mot missfärgningar. Aktivt kol är en kraftfull ingrediens som kan binda upp till sin dubbla vikt med porblockerande orenheter. Du kommer att älska hur masken suger åt sig överbliven olja och lämnar hyn mjuk och matt.


Allmän info om systemet
Clear Proof® är ett omfattande system med fem produkter som är skapade för att hålla porerna fria från orenheter. Tre av produkterna (Clarifying Cleanser, Pore-Purifying Serum och Spot Solution) innehåller 2 % salicylsyra, en effektiv ingrediens som motverkar uppkomsten av blemmor*. Formulan penetrerar porerna och tar kontroll över överflödiga oljor och orenheter samtidigt som de får hyn att se klarare och mer välmående ut. Samma tre produkter innehåller även kanadensisk mjölke, ljung och kardborrerot, botaniska extrakt som har visat sig reducera rodnad som kan uppkomma i samband med blemmor. I serien finns dessutom fuktkrämen Oil-Free Moisturizer som lugnar och fyller på med viktig fukt utan att hyn blir glansig, samt Deep-Cleansing Charcoal Mask, en kraftfull ansiktsmask med bland annat aktivt kol som drar ut orenheter ur din hy. Tillsammans är dessa produkter en perfekt kombination som ger ett vackert resultat.
• Baserat på in-vitro tester. ”


Så känner du att du vill komma, hör av dig till mig fast här, så ger jag mer info. Detta är helt kostnadsfritt! Torsdag kl 18-19.00 ❤️

Gillar

Kommentarer