Sömnskolan, natt 6

Igår kväll var Leia väldigt ledsen vid nattningen. Lag jag ner henne då jag trodde att hon sov, så vaknade hon och bara grät och skulle upp i famnen. Så jag fick gå med henne av och an, lugna, amma, lugna, och till sist fann hon ro att somna. Gårdagen i sig själv var helt kaos, så kanske även hon kände på sig att allt inte var som det skulle och att man själv inte var okej.

När jag kom till sjukhuset klockan 7 imorse så sov hon ännu, jag frågade hur natten hade gått och hon hade ju somnat då vid kl 21 då jag lag henne och sova, sen vaknade hon 2 gånger runt kl 23, och efter det sov hon tills jag kom och råkade väcka henne då, haha! Så hon sov hela natten. Sköterskan sa att hon fick gå till rummet flera gånger under natten då hon inte vaknade, för att kolla att allt var okej med henne 😀

Inatt ska hon sista natten på sömnskolan. Sen ska vi hoppas hon sover relativt bra också på hemmaplan. Jag förväntar mig inte helnätter hela tiden, jag är mycket medveten om att det kommer att komma up and downs, och det ska det ju göra. Men sålänge vi alla sover något sånanär gott så är jag nöjd.

Just nu står jag själv mitt i ett kaos.
Kaos, kaos, KAOS.
Jag försöker bara andas & räkna till 3 vissa gånger, för att bara klara av att hålla humöret uppe på något sätt, ta mig igenom vardagen.
Men det kan vara svårt när ens hjärta brister flera gånger per dag, och det är så lite som en människa klarar av per dag också.

Andas, andas, andas.

Så tacksam över att jag har mina barn. Mina guldkorn. Vi tre klarar nog av alla motgångar, sålänge vi har varandra ❤️

Gillar

Kommentarer