Sömnskola once again?

Jag är riktigt envis nu, nu ska amningen bort.
Jag tänker ladda upp med bra musik att stoppa i öronen för inatt börjar jag med att få bort natt ammingen. Sen kvälls, sist morgon amningen.
Jag har beslutat att göra detta själv. Det får ta den tid det tar, men nu får det väl ändå räcka? Jag vet att jag kommer själv att orka så mycket mer när amningen är borta och jag kommer att må så mycket bättre. Det kommer även Leia.
Nu håller vi tummar & tår! Denhär gången måste det ju gå! 😅

Gillar

Kommentarer

Josefin
,
Hej. Jag har läst din blogg ett tag nu och jag lider med dej... dock har jag inga egna erfarenheter utav sömnlösa nätter då vår lilla kille på 7 månader sover hela nätter och har gjort det sen han var 2 månader! Men det bästa tipset jag kan komma med är att du skulle åka bort någon dag/över ett veckoslut och se om det skulle hjälpa! Jag har en bekant som haft lika problem nattetid med sitt barn och det bästa hon gjort var att åka bort 2-3 nätter och när hon kom tillbaka var amningen som bortblåst, såklart får man räkna med 1-2 jobbiga nätter med gråt men ett barn ger upp till sist när han/hon inser att det längre inte hjälper att vakna o gråta. Hoppas er lilla tjej börjar sova bättre snart!!