Sömnskola, natt 7

Godmorgon 💕

Imorse en 7 tiden var jag & Alex å hämtade hem Leia. Hon var alltså sista natten på sömnskolan inatt. Hon hade vaknat 2 gånger, men somnat om medsamma man lag täcket på henne. Så egentligen, sov hon ju hela natten.

Nu är det ju väldigt viktigt för oss att hålla fast vid rutinerna. Att inte jag ammar om hon blir ledsen på natten, trösta och ge närhet på annat sätt, ha henne att sova i egen säng, ha fasta tider osv!

Jag är rätt nervös över hur nätterna här hemma kommer att gå, men jag är så otroligt taggad tillika. Vi har nu haft henne en vecka på sömnskolan, men det känns som flera månader, helt oskojat. Det har varit den längsta veckan för oss, och det har varit gråt & saknad från oss alla i vår lilla familj för att vi har saknat henne så. Nu äntligen är hon hemma.

Jag ser så framemot att få natta henne inatt, lägga henne i sin egen säng, i hennes & Alex’s rum. Hur ofta hamnar jag att springa dit inatt? Kommer denna natt att bli kaos? Kommer hon själv att komma gåendes till vårt rum när hon vaknar? Ja alltså allt återstår att se, men jag är så taggad och jag är så tacksam!

Personalen på Barnavdelningen i Jakobstad är guldvärda. Dom har tagit hand om vår dotter så otroligt bra och jag skulle ha velat tacka dem alla med varsin stor kram! Jag kan varmt rekomendera Sömnskola åt barn som inte sover, har dåliga ovanor, trötta föräldrar. Jag var så emot de till först, jag tänkte att dom säkert har Leia att skrika i sängen, men hur skulle dom det. Inte en gång har hon skrikit i panik! Duktiga Leia, duktiga personal!

Nu ska vi hålla tummarna att nätterna här hemma ska fortsätta i samma stil!

Nu ska vi snart iväg till Rådgivningen!

Ha en bra dag alla och blås inte iväg! ❤️

Gillar

Kommentarer