Sömnskola, natt 3

Godmorgon finisar! Äntligen fredag!
Själv sitter jag i soffan, ammar Leia som just somnade i min famn, mys! Har lagt ut alla mattor, sängkläder & dammsugat redan. Imorgon ska vi fira Leia som fyllde 1 år i måndast! 😍 Så kul med 1 års kalas! Sen på kvällen ska hon på sitt första disco, hur kul!? Hon kommer att älska det, tror jag! Om hon inte blir för blyg så att säga, hon är väldigt blyg liten tjej till först när det kommer nån främmande människa & t.ex pratar med henne.

Igår kväll då, innan vi for på sömnskola så var vi på Omakos öppning, hittade massa fina plagg som jag skulle ha kunnat köpa med mig hem om det inte vore för Vårdbidraget! 😂 Super snygg lokal & jätte fina kläder, check it out nångång!

Var där en liten stund & kom ungefär samma tid till Malmska som kvällarna innan.

Vi lag pyjamas på henne, åt lite kvällsmål, lekte och sen blev det läggdags.

Jag skriver ner från att jag kommer dit, vilken tid hon ammas, vilka tider hon äter & sover. Så får läkaren kolla på det sen. Så det gäller att vara noga. Och visst känns det som att man ger henne lite extra mat lite oftare speciellt på kvällen, för jag vill veta med 100% att hon inte är hungrig sen på natten.

Jag var ju lite förberedd på att det skulle bli en kaos natt, för dom hade ju förvarnat och sagt att värsta natten brukar vara den tredje natten för dom, men efter det brukar man kunna se resultat.

Vid nattningen var hon rätt så omöjlig. Inte ledsen, men hon var trött, ammade henne men hon skulle klappa händerna, stampa fötterna, vifta med huvudet & allt möjligt. Bet mig i bröstet. Aj.
Till sist lag jag ner henne i sängen, pajade henne och hon försökte börja busa. Satte mig ner vid bordet, hon började gråta, Suuni for & pajade och hon lugnade ner sig, började busa men låg ändå. Han slutade. Hon började gråta, han fortsatte, hon lekte så till sist tog jag upp henne, ammade lite men hon verkade inte alls intresserad så jag gick åpå med henne en liten stund, och till sist började hon halvt sova & då lag jag ner henne i sängen, pajjade henne tills hon somnade sött. Vilken förändring ändå. Att hon inte behövde somna vid bröstet!

Nattningen kändes väldigt utdragen om man kan säga som så. Man suckade några gånger för det kan bli lite frustrerande att försöka natta henne när hon är jätte trött men bestämmer sig för att börja busa istället! Nattningarna där har annars gått så bra så man blev ju lite van med det. Men, klockan var lite efter kl 21, då vi for efter sonen och sen hemåt.

Imorse när jag skulle föra sambon till jobbet så sa jag att jag har en känsla av att hon har vakat hela natten. Han hade samma känsla. Och jag känner vår dotter väl, och hon är så tvärtemot, haha! Allt som tycks lyckas på alla andra barn lyckas inte med henne.

Så jag for till sjukan till 7 imorse, svärmor var med Alex sålänge. Kom till kansliet och frågade lite sådär lätt att ”heeej! Nååå, hur sovd hon nudå! 🤦‍♀️😅” dom bara ”oj vet du hon har sovd så bra! Vaknade första gången 22.30 & sen kl 5, hon somnade om båda gångerna snabbt och hon sover ännu” jag bara ”jag är i chock. Min dotter?” Hahaha! Så det hade alltså gått jätte bra denna natt!

När jag kom in i rummet så smög jag mig fram, tog av mig jackan & då vaknade hon. Tog upp henne och ammade, sen ställde vi oss i ordning för att fara hem för att hinna träffa Alex lite innan han skulle till förskolan så vi åt frukost hemmavid istället!

Vi ska hoppas att förra natten då hon vaknade 8 x var dendär jobbigaste natten och att det vände nu. Men jag vågar inte hoppas för mycket, haha!

Men det glädjer en att natten hade gått så pass bra!

I helgen är huset rätt så tomt, Alex far till sin pappas idag, Leia på sömnskola ikv, så det är bara jag & sambon i huset och det har aldrig hänt. Så vi ska hämta god mat, bada bastu, kolla på talang & bara vara och för att sedan vara fulla med energi nästa morgon & hämta hem lilltjejen vår tillsammans! ❤️

Uppdaterar givetvis imorgon innan vi ska kalasa!

Ha en underbar helg!

Gillar

Kommentarer