Samarbete med Pozehair

Bestofnouw, samarbete, Beauty, Hair

Om det är något jag gillar så är det hudvård och att se snygg ut i håret. Men jag vill att det ska vara enkelt, inte ta för länge. Det är vääldigt sällan jag plattar mitt hår, det händer nästan aldrig! (Varför vet jag ej) men lockar håret gör jag gärna när jag känner att jag vill ha detdär lilla extra.


Igår fick jag hem mitt paket från Pozehair. Produkterna låg i ett snyggt paket och jag var väldigt ivrig att öppna de så jag öppnade det direkt i bilen, haha!


Det är alltså locktång i 5 olika skaft i olika storlekar. Med sig fick man en värmehandske som funkade bra, brände mig inte en enda gång. 🤗


Jag prövade den minsta tången igår, det tog inte länge innan den var varm. Jag gillade dessa lockar enormt, och varför får ni se.


Som jag skrev så har jag inte riktigt tålamod att stå länge framför spegeln och fixa, tro det eller ej. Och det tyckte jag inte jag behövde göra heller.


Jag vet absolut vad jag ska ha för frisyr nu på midsommar och en blomkrans runt huvudet kommer att bli fint till.

Jag är otroligt nöjd över lock tångarna jag fick hem igår. Tyvärr kunde jag ju inte pröva alla på en gång, men ser redan framemot att få pröva på nästa!

Är ni också intresserade av denna locktång? Den hittar ni här, enkelt att klicka hem!


https://pozehair.se/tillbehor-verktyg/alla-verktyg/stylingverktyg/poze-5-in-1-hair-styler-locktang/?group=prod_prod_grp-s1%2F99

Hur snygga lockar? 😍

Gillar

Kommentarer