Samarbete med Diamond Clinic Vasa

På Tisdagen hade jag en tid hos Diamond Clinic i Vasa. Jag möttes av Anette Ekholm, som var jätte glad och trevlig, jag behövde inte känna mig det minsta nervös inför besöket!

Jag fick lägga mig ner, hon lag bedövningskräm på mina läppar och hon gick noggrant igenom hur det går till när man gör fyllning i läpparna. Hon rekomenderade 1 ml när man lagar första gången, och eftersom jag inte ville ha alltför mycket fyllning så tyckte jag också att 1 ml räcker.

Anette var väldigt tydlig när hon berättade och gick igenom. Hon är väldigt kunnig och duktig på sitt arbete, och jag kände mig aldrig ens nervös.

Vi hade på bedövnings salvan i ca 10-15 minuter; sen desinficerade hon läpparna och började på. Det pickade till 2 gånger lite mer och tog lite sjukt, men annars så kändes det inte alls obehagligt och tog inte ont. Anette sade att man kan få lite blåmärken, men jag klarade mig utan dem. 😊
Det hela tog ca 10 minuter, så det tog inte alls länge!

Man är som mest svälld dagen efter och det stämde bra in på mina läppar också. Lite styv var mina läppar igår, men var inte obehagligt på något sätt och gick snabbt över. Man fick inte äta eller dricka några timmar efter fyllningen, man får inte bada bastu på en liten tid, och solen & värmen kan göra så läpparna blir lite mer svullna.

Svullnaden lägger sig efter 2 veckor. Då ser man hur läpparna blir. Tycker man då att man ännu vill ha lite mer fyllning så ska man helst fylla på då.

Jag är så otroligt nöjd över mina läppar nu. Jag som tycker om att sminka mig, har nu fylliga läppar att sminka och jag är nöjd. Jätte nöjd!

En fyllning kan hålla upp till 8 månader eller 1 år. Det beror helt åpå! Men håller alltså länge, och är väldigt förmånligt också.

Diamond Clinic finns på olika ställen i Finland, men jag besökte kliniken i Vasa, Korsholm. Att göra en tidsbeställning gör man enkelt själv på deras hemsida. Dom gör massa olika behandlingar, och imorgon åker jag dit pånytt för att göra ett till samarbete, men det får ni se sen! 😘

Kan jag rekomendera Diamond Clinic? Absolut! Dom gör det mesta. Fyllning i läpparna, microblading, fransförlängning, ja allt! Ni kan kolla in på deras hemsida, facebook & instagram.

Deras hemsida hittar ni här : https://www.diamondclinic.fi/vaasa-1


Deras utrymme är väldigt fräsh & snyggt. Man får genast en lugn känsla när man kommer in dit!

Såhär såg mina läppar ut innan besöket

Efteråt

Dagen efter, då dom var som mest svullna

Detta var verkligen ett roligt samarbete. Funderar man på att göra fyllning i läpparna, så rekomenderar jag Diamond Clinic. Man behöver inte vara nervös, dom är väldigt kunniga och duktiga! ❤️

Gillar

Kommentarer

Ida
,
Det finns många andra som e jätteduktiga på fillers i Vasa. T.ex ihohud.fi de har många års arbetserfarenhet och e kundvänliga!