Samarbete med Diamond Clinic part 2

2018, samarbete, Beauty, cosmetics, SUMMER

I fredast åkte jag igen till Diamond Clinic i Vasa på ett till samarbete. Denna gång var det fransförlängning. Sonja Hautala tog emot mig och vi började med att bestämma hurudana fransar jag ville ha. Jag visste redan innan att det var volym fransar jag önskade mig. Och det blev det också.

Det tog ca 2-3 timmar, och jag höll tillochmed på att somna vid flera tillfällen. Det är så skönt när någon pysslar om en och lagar en fin! Vem gillar inte det? Det kändes inte alls som flera timmars projekt, tyckte det gick snabbt.

Resultat blev jag väldigt nöjd över, och jag blev så glad när Sonja berättade att hon är ofta i Jakobstad och gör även hembesök, allt från fransförlängningar till Microblading kan hon göra hemma hos dig!! Alltså hur bra är inte detta? Det är bara att boka på deras hemsida en tid och vad du vill ha för behandling!

Jag kommer definitivt boka en tid när fransarna ska påfyllas och kan nog inte tänka mig någon än Sonja som får fixa dem. Jag var alltså jätte nöjd!

Sonja gör massa olika behandlingar, och dom har även i Seinäjoki också.


Här kommer före och efter bilder.
Här är hemsidan deras: https://www.diamondclinic.fi/vaasa-1

Ni hittar dem både på Facebook & Instagram under namnet DiamondClinicVaasa och där hittar ni massa fina bilder vad dom har gjort! Otroligt duktiga är dom ❤️

Gillar

Kommentarer