Samarbete med Dermosil

Bestofnouw, 2018, samarbete, Beauty, Body

Godmorgon på er! Hoppas ni har vaknat utvilade efter helgen som varit. Lite skönt med regn måste jag ju nog säga att det är, det behövs verkligen! Men till midsommar vill vi gärna ha sol i massor! 🌼

Jag har nu fått pröva på i några dagar dessa ljuvliga produkter från Dermosil. Nu ska ni få höra min personliga åsikt om dem 😍

Jag är själv en sån person som älskar dofter, mina parfymer ska dofta fräsha, inte starka så man får migrän av dem eller så andra tuppar av när dom är i närheten av mig. Jag älskar rumsdoftare, har dom sällan men nu har jag nog hittat en klar favorit som jag kommer att vilja ha i framtiden.


Denna doftar sommar. Den är så fräsh! Lätt och fräsh. Min kompis frågade vad det är som doftar så gott här! Jag tycker den doftar länge, man får flera stickor med sig och efter en vecka så vänder man på stickorna. Jag lag första dagen 3 stickor, vill man ha starkare doft så lägger man fler i gången men tyckte detdär var lagom. Idag lag jag en till. Denhär produkten var en klar favorit måste jag säga och kan varmt rekomendera den till dem som gillar att ha en lätt och fräsh doft i huset eller på villan!

Produkten hittar ni här: https://www.dermosil.fi/fi/products/9505

Apple Deo & Apple Shower gel.


Väldigt fräsha och det kan jag nog säga om alla produkter jag fick från Dermosil. Dom är så somriga & ljuvliga!


Har man mycket tempo på och full rulle på jobbet som jag & väldigt varmt, så behöver man inte vara rädd för att man ska börja ens lukta lite svett heller. Äpple Deon funkar bra och hålls fräsh.


Den hålls länge fräsh och jag gillar att kombinera den med Shower gelen som också är i äpple och body lotion som även är i äpple. Den återfuktar bra och hyn lämnar och kännas mjuk efteråt. Dessutom känner man länge av doften vilket jag gillar!


Dessa produkter är ett måste för dem som gillar äpple doft 🤗
Sen balsamet som är Moisturizer balsam och Shampoot är ett Deep Cleansing shampoo.


Jag har på senaste tiden haft irriterat hårbotten. Jag vet inte vad det har berott på men jag har testat olika produkter och vissa har det blivit bara sämre av, men det är som att domhär har någon lugnande effekt och hårbottnet har inte irriterat så mycket sen jag började använda produkterna vilket jag tycker är helt super. Har ju dessutom använt dem bara 3 gånger och känner redan att dom änsålänge iaf funkar bra! Så dessa är jag iaf jätte nöjda med & räddade mitt irriterande hårbotten!


Ikväll ska jag pröva fotsockorna och fotkrämen. Jag har mycket förväntningar på dem, men sockorna kan det ta några veckor innan man märker resultat och kan inte säga min åsikt innan dess om dem! Krämen är tjock och känns skön på fötterna iaf. Har länge velat testa sockorna eftersom jag själv har skarpa helar och går så mycket i jobbet och står hela skiften. Så jag hoppas verkligen domhär kommer att hjälpa mina stackars fötter!Jag är alltså väldigt nöjd med mina produkter. Jag gillar Dermosil för att dom har bra produkter. Leveranstiden är väldigt kort och man har möjlighet att få paketet fram till dörren (det tar jag alltid, hehehe) dom har bra priser på produkterna och är inte för dyra. Billiga priser och bra produkter. Dom har stort utbud, och har inte enbart hudvårdsprodukter och smink, dom har även till städningen produkter och hand tvålar och sånt! Handtvålarna är en stor favorit här och jag gillar dem! Tycker absolut ni ska ta och kika in på deras hemsida och kolla in deras utbud! 😍Hemsidan hittar ni här: https://www.dermosil.fi/fi/

Gillar

Kommentarer