Saker som får mig att se rött ❌

Folk har gjort dessa listor, och på något sätt så har jag börja gilla att läsa dem lite. Man lär sig samtidigt lite och gör man ofta något av dom nämnda sakerna ofta så kan man ju ta sig en funderare! Eller?

Folk som smackar.
Alltså jisses detdär ljudet. Det får mig att koka inombords och gör att jag börjar rysa. På ett icke bra sätt.

Egoistiska människor.
Fy fan. Behöver jag skriva mer om det? Jag blir allergisk. Saker och ting kretsar faktiskt kring andra än en själv, och det gör så mycket att man tänker på andra. Även Sura, negativa människor får höra till denna kategori. Tyvärr så kan jag inget med denhär typen av människor. Sluta klaga och gör något åt saken! Uff.

Fri uppfostran.
Jag tror inte på det över huvudtaget. Jag blir nästan paff när jag ser hur små barn styr och ställer för föräldrarna och föräldrarna tillåter det och gör inget åt saken. Jag tror barn behöver regler och att dom vet vad som är rätt och fel. Jag tror inte på att man ska vara för sträng, absolut inte. Men barn behöver också få veta vad som är okej och mindre okej. Detta är min personliga åsikt.

Fördomar.
Lär dig känna människan/människor istället för att tro på rykten eller sprida rykten. Det som folk säger om en viss människa behöver inte stämma. Skaffa en egen uppfattning!

Mopedister.
Jag blir fly förbannad över hur vissa mopedister och bilister för den delen, kör åpå. Skulle jag ha en spikmatta så skulle jag garanterat lägga den här på vår väg lite nusomdå!

Negativ kundbetjäning.
Skaffa dig ett annat yrke om du inte kan vara glad åt kunder. Människor är svåra att ha att göras med, men att stå och sura bakom kassan gör det bara sämre. Kanske dendär sura kunden lär sig något av din positivitet?

Folk som blandar sig i.
Låt folk göra som dom vill, skiter det sig så lär dom sig säkert av det. Ha inte för starka åsikter om allt. Stötta istället. Ha respekt och visa istället att du finns till än att blanda dig i. Det gör såå mycket bättre!

Spända träningsskor.
Nu snackar jag om gamla, skitiga, lenkkare.
Haha jag vet inte vad det är med dom skorna. Speciellt vita såna. Jag kan inte bara något med dem. Vissa har dom så spända så blodflödet stoppas.

Janssonsfrästelse.
Tillåt mig spy.

Folk som inte har någon tidsuppfattning.
Hur svårt kan det vara? Jag hatar att vara för sen. Jag vill inte att folk ska ställa sig enbart för mig. Jag är hellre 15 minuter tidigare än försenad.

Knarkare.
Kan inte tycka synd om dem.
Det som jag tycker är jävligt synd är att hela vår stad har blivit full av dem.

Färgade lampor.
Nu snackar vi julbelysning. Röda, blåa, gröna and u name it. Nä fy sjutton vad det tar ont i mina ögon 😂 (förlåt om ni har det dock!)


Det var då ”några” punkter. Jag ska skriva om positiva saker i ett annat inlägg så ni inte tror jag är endast negativ och stör mig på allt! 😂😅

Nu ska jag på stan med Ronja!
Hörs.

Gillar

Kommentarer