Så ledsen, så ledsen

Barn, familjeliv, Amning

Jag har länge velat sluta amma. Sålänge jag minns. Nu när dagen är här, när vi ska avsluta den så känns det så tungt på något vis.

Vi skulle sluta igår, men då klarade jag inte av det för jag ville få ta tillvara vår sista dag och få amma. Imorse ammade jag Leia för sista gången. Vinkade hejdå åt tissi, men det känns inte som att hon är riktigt redo, hon blev så ledsen.
Men jag måste. För att jag inte mår bra av det längre. Jag har ammat nu 1.5 år och det känns som en långtid.

Jag ska inte alls se henne nu på några dagar. Vet inte exakt hur många dagar, det får vi se. Men jag bara gråter för att jag saknar henne så oerhört mycket. Min lilla fina Leia.


Det är så konstigt, för jag har som skrivet länge velat sluta, och nu när vi ska sluta, så känns det så ledsamt och man börjar fundera om man gör rätt val. Jag kommer ärligt talat att sakna våra amningsstunder. Samtidigt som det kommer att bli befriande att få ett avslut på den. Hon kommer dessutom att börja äta mycket bättre också. Och jag hoppas hon ska finna lika mycket tröst i fortsättningen också hos mig, som hon har gjort innan. Jag vet att det är ett avslut vi behöver, jag behöver. Men varför känns det så ledsamt och jobbigt? Jag är inte van att vara ifrån henne, så det är säkert det. Men jag vet efter en veckas tid, och jag får ha henne med mig igen, så kommer det att vara värt det.


Jag bara saknar henne. Vet inte alls hur jag ska klara av flera dagar utan henne..

Gillar

Kommentarer