Nytt hem & lite uppdatering

Jag har inte hunnit blogga, jag har haft fullt upp helt enkelt. Men jag gillar att ha fullt upp, men nu när jag ändå har tid for once, så tänkte jag att jag ska skriva en rad eller två. Igår sov vi första natten i nya hemmet. Jag, Anders, Leia och Alex. Inatt är det bara jag och barnen. Jag skulle ljuga om jag sa att det inte känns annorlunda och konstigt. Jag har jobbat hela dagen ikväll, mina fötter är xtra sjuka. Så sängen & nettlix serie är mina bästa vänner för tillfället.
Då jag bestämde mig för att börja blogga igen, så fick jag meddelanden om hur glada flera har blivit och som dom har väntat. Så det glädjer mig verkligen att min blogg uppskattas så pass mycket! Något jag började dock fundera på i helgen var när pappor får förlossningsdepressioner. Varför talas det så lite om de? Dethär är verkligen ett ämne som jag tänker försöka lyfta upp och jag skulle mer än gärna vilja komma i kontakt med någon pappa eller pappor som har haft det. Jag tycker det är lika viktigt som när mammor får förlossningsdepressioner. Vill du inte kommentera här så skicka gärna mejl åt mig på [email protected]
Jag vill veta mer & jag vill att allmänheten ska få upp ögonen för detta ämne! Jag känner ingen pappa som har haft, så hoppas jag kan hitta någon här via! Imorgon är det en ledig dag för mig och barnen. Det blir säkert parkhäng och stadshäng kan jag tänka mig!
Nu ska jag fortsätta kolla 13 reasons why på Netflix som alla har pratat om! Godnatt finisar!

Jag och Anders slapp en timme själva och umgås i fredast. Uppskattades verkligen ❤️

Gillar

Kommentarer