Nu kör vi igen!

Det känns helt fantastiskt att få blogga igen efter flera månaders uppehåll, men för att vara riktigt ärlig, så var det precis det jag behövde. Jag behövde få lägga dendär blogg tiden på något annat, men nu känner jag mig så taggad igen att få dela med mig av min vardag till er.
Vad har hänt sen sist? Jo, mycket.
- snön har smält. Det har väl ingen missat? Hah
- jag har börjat jobba. Tanken var att jag skulle slå på stort & börja jobba 80-100% men mammahjärtat sade nej. Jag kan inte ännu vara så mycket bort från Leia som är så pass liten ännu. Så det blir 50% och då är ju frågan, var har jag börjat jobba? Jag steker hamburgare, lagar grillpannor, jag skär kött & malar det så det ska bli till hamburgarbiffar, fixar dipper, inget halvfabrikat! Var? Jo, vid Angelicas istan. Och jag älskar det. Alltså jisses vad jag trivs bra. Personalen där är guldvärd, man kan inget annat än gilla dem! Att alla råvaror är bra och inget halvfabrikat gör så förbaskat mycket.
- sonen är sista veckan i förskolan. Det känns lite sorgligt för jag har tyckt så mycket om personalen där. Så det är nog faktiskt lite lessamt. Att han ska börja i ettan nu, det känns stort!
- Leia fick en feberkramp i fredast. Mer om det skriver jag i nästa blogginlägg, men kan ju bara nämna att aldrig förr har jag varit så rädd som då.
- sen till de som alla undrar. Jag & sambon ska bo skilt en tid. Nu ska vi inte laga dethär till en stor grej, för det är inte det. Jag och min sambo/Leias pappa, har det bra nu. Vi vill bara prova på att bo skilt en tid. Inget märkvärdigt. Kommer att flytta mer mitt istan typ, i det vackra Skata. Vi kommer faktiskt bo vägg i vägg med min mamma, haha! Vi kommer hyra en lägga där och det är en vindsvåning och den är så förbaskat mysig. Vi kommer att få det så bra där! Jag har redan planerat inredningen i minsta detalj. Sen har vi också lite planer på att fixa upp barn rummet här i huset!
Vi beställde annars hem från Jollyroom åt barnen, okej det är nog mestadels åt Leia för Alex vill knappast sitta där så värst mycket för han har så fullt upp att vara med sina kompisar så honom ser man knappt av 😭 Men där kommer hon att kunna sitta ( i wish! Kommer inte att sitta stilla där nå många gånger) och bjuda sina vänner på dricka och tilltugg, kanske ha sin fina teservise där.

Hur fin är inte bänken? Och teservisen? Helt magiskt fina!
Sommaren kom också väldigt snabbt åpå, och man kan bara tacka Maj månaden för hur underbar den har varit. Jag tror vi är många som håller med där. Eller?
Jag har några roliga samarbeten påkommande, så det ska ni få ta del av sen i Juni.
What else? Jag har tagit paus från MaryKay. Jag är osäker om jag kommer att börja med det igen, det ser jag sen. Men all min lediga tid, vill jag lägga på familjen & mig själv. Det är det jag behöver nu.
Så med andra ord. Jag lever å mår. Jag har det bra. Barnen har det bra. Och!!! Jag har fått till en uppdatering! Not bad, not bad! ☺️

Gillar

Kommentarer