Nu har vi en 7 åring i huset

Tips, Födelsedagsbarn

Igår fyllde min Alex 7 år. Tänk att JAG har en son som redan är sju år gammal. Man blir snabbt påmind om att man blev mamma som ung.

Han blev ju sjuk här, lagom till sin födis då, så han var hemma från förskolan i 2 dagar, så igår fixade jag frulle och vi sjöng och han fick äta i soffan. Han fick presenter och han blev överlycklig. Precis vad han hade önskat sig. Sen så skulle han till sin pappas i helgen, så jag, alex och leia mötte upp Alex pappa och fo på födelsedags lunch. Nästa vecka är det höstlov som gäller så får se vad vi hittar på då.

Jag hade såå lust att fara och promenera i Fäboda skogarna idag men nope, vädret är inte det bästa så jag for till Halpa-Halli och blandade karkki åt mig istället.

Alex har annars kompis kalas nu på måndag. Vad ska man hitta på åt dem? Förskolebarn! Vad ska man ha för program? Alltså hjälp mig! Kalaset varar i 1.5 timma och dom äter ju i ca 30 min, vad gör man sen? Jag är absolut inte bra på detta, jag är inte påhittig. Jag måsta googla, ni får gärna ge mig tips!

Gillar

Kommentarer