När bloggandet lämnar

Det var dethär som jag var lite rädd för när jag började blogga, att den skulle få lämna för att man inte har tid. Så har det ju varit nu. Jag vet inte vad jag har gjort, men upptagen har jag varit. Sen är jag väl inte en sån som vill blogga varje dag om det jag gör för jag känner det skulle bli för enformigt, och tror inte att ni skulle vilja läsa det heller för den delen. 🙂

Jag har fått ha sambon hemma i två dagar, vilket har varit riktigt bra. Imorgon blir det Idol final (Heja Hannah!) men sambon far på julfest, sonen är hos sin pappas så det blir bara jag och dottern.

Vi bestämde oss för att köra till Kokkola idag för att vecko handla då sambon var ledig. Jag hade frågat av honom för en tid sen då vi bestämde oss för en plastgran detta år (jäkla barr!) om vi kan ta en vit och helst vill jag bara pynta med 2 olika färger. Nej. Granen skulle vara grön och det skulle vara regnbågens alla färger dessutom. Idag vid Minimani tyckte han att dendär vita var ju fin, och 2 färg skulle ju passa. Så de blev de. Imorgon ska jag handla nå fina ljus att lägga i granen också så sen är den färdig. Bild kommer ju givetvis.

Sen så hade jag ju klickat hem Leias nya bilstol på Black Friday, jag hade nya köpare på den gamla stolen och idag fick jag meddelande att paket från Jollyroom har anlänt till K-Market. Meddelade dom som skulle köpa gamla stolen att dom får hämta den när dom vill, dom skulle komma ikväll. Smidigt tyckte ju jag då. For glatt in till butiken och därifrån får jag en liten Jollyroom påse var reflex klistermärken till vagnen och Baby on Board skylten till bilen var. Alltså ingen bilstol. Så här är man då helt utan bilstol. Hoppas innerligt att nya stolen kommer imorgon! Fingers crossed.

Sen tänkte jag passa på, skriv gärna i kommentars fältet frågor eller om ni vill att jag ska skriva om något skilt ämne! Ni får vara anonyma förståss om de känns bättre! 😊

Vi hörs!

Gillar

Kommentarer