Ledig vecka

Har en ledig vecka framför mig.
Ska sälja vagnen, köpa en Emmaljunga, ska stor städa där hemma och måla kaklen färdigt (hoppas jag!) sen ska det packas inför kryssningen på lördag. Jag är så taggad och det ska bli så skönt att slippa bort med familjen. Få dricka kaffe utomhus och se Stockholms vackra skärgård. Äta god buffee. Sova i dubbelsäng eftersom jag vägrar att sova i högsängarna deras, haha! Det ska bli roligt. Men innan vi kliver på båten på lörda kväll så ska vi spendera vår dag i Åbo och även kolla Ikeas utbud ;)


Suuni får semester snart, då får Leia och pappa ha en vecka för sig själva. Amningen ryker bort då. Jag vet jag vet, jag tänker också ”ska ni försöka nu igen?” Jaaa! Enda lösningen är att Suuni har henne en vecka & vi får bort den. Det går inte att jag har henne och ska försöka. Det går så mycket smidigare då jag inte är med alls. Jag kommer ju att sakna ihjäl mig. Kommer att ha facetime med dem, efter några dagar kan jag eventuellt umgås med dem dagtid. Men jag måste nog vara stark nog och hålla mig borta så vi får bort den nu en gång för alla. Jag märker mer och mer hur ångestframkallande den är, och var riktigt nära att få ångestattack här vid midsommar. Jag klarar inte av dethär mer nu.


Vad är era bästa tips för att sluta amma? Vi har ju prövat på allt känns det som, men tips tas ju givetvis emot. Hur många dagar har ni varit bort från era små?


Dethär med amning är allt annat än lätt! 😅

Gillar

Kommentarer

Jag
,
Lägg plåster på brösten och säg ajaj pipi