Hur ser min perfekta sommar ut?

Alla har vi goda minnen från somrarna som har gått. Speciella minnen, upplevelser, traditioner.

Mina minnen & traditioner är nog att vara vid villan på sommaren. Ett ställe var barnen älskar att vara, var jag kopplar av på ett helt annat sätt. Var man bara får vara och komma och gå. Var man får umgås med sin familj.

Jag älskar sommarkvällar. Lägga på bastun, kvälls/natt simning och helst med sin andra halva. Grilla god mat. Sitta på glasverandan med alla och bara skratta och ha roligt tills man märker hur trött man är av all mat, skratt, sol och värme och får gå och lägga sig för att sedan stiga upp till oftast ett spegel lugn sjö och dricka sin morgonkaffe eller juice ute på terassen och vänta tills alla andra vaknar och sedan äter man frukost & sedan intar man solstolen.

Dagarna ser oftast ganska lika ut. Men det är det som är så roligt på något sätt. Ibland far vi med en stor simring som syrran har och drar efter båten som är alltid så himla roligt. Igår slapp jag och sitta på med vattenskoter & det om något var både skrämmande och roligt.

Man njuter verkligen av somrarna ute på stugan. Och visst är det ibland skönt att få komma hem och sova i sin egen säng. Ha sina rutiner.


Hur ser era somrar ut?

Gillar

Kommentarer