Allt har ett slut

Efter många om och om.
Efter mycket tankar och funderingar.

Jag stod i duschen imorse, och jag har funderat länge på detta. Detta är inget beslut som jag tog då just. Utan just då, beslöt jag mig för att sluta blogga.

Jag har älskat att blogga. Jag älskar att få skriva av mig. Jag älskar att få kolla tillbaks och få läsa och se bilder hur allt var just då. Jag kommer att behålla denna blogg. För att få ta fram den, läsa den nu och då. För att minnas.

Men sociala medier tar för mycket av mitt liv. Våra liv. Så jag vet att detta är det ända rätta att göra.

Instagram appen tog jag bort igen. Det är en tidsfråga innan den ryker helt. Man börjar fokusera på annat. Man behöver inte känna ett måste att ta fram telefonen det första man gör på morgonen då man vaknar. Vara på telefon istället för att umgås med sina nära och kära.

Alla behöver inte veta allt. Jag behöver inte ha den pressen mer. Jag får släppa den.

Jag har älskat alla samarbeten jag har fått göra! Det har varit så himla roligt allting och jag är tacksam.

Jag är tacksam över all fin respons jag har fått under tiden jag har bloggat. Jag har fått så många fina kommentarer. Det gör mig varm i hjärtat, det ska ni veta.

Sen finns det negativt också. Där folk tror ens blogg och liv handlar om dem. Men det är ett annat kapitel & inget jag kommer dra upp eller hassa tid och energi på.

Jag vill tacka er som har orkat läsa, som har följt med mig under denhär tiden. Allt pepp och stöd. Alla gråa hårstrån, haha! Nä, skämtåsido. Tack! ❤️

Önskar er allt gott. Tack för allt!


/ Linn

  • 1 573 visningar
  • Nära Pedersöre, Finland

Gillar

Kommentarer