Den andra veckan på Let's Dance produktionen har gått fort! Jag fick bland annat träffa en stor del av alla deltagare och dansare, göra en hel del shopping då jag irrat runt med mina praktikvänner samt bärt en massa grejer som ska flyttas, gjort iordning frukost, fixat kaffe, gästackrediteringar samt hållt på med gardiner till dansstudiosarna. På Alla hjärtansdag var det lite aktiviteter i kontorshuset och vi fick bl.a lunch från Mat-Nicklas.


Ska bli spännande när allt drar igång sedan i mars, just att vara med i en produktion och bygga upp den från början känns coolt, en blir verkligen en del av det på ett helt annat sätt än de som "bara" jobbar som fotografer under sändningarna t.ex. Jag hinner liksom få insyn i det mesta kring spektaklet och har varit med under de första möten som varit inför säsongen och varit med och fixat allt från kontoren vid studion till synkrum och dansstuidosarna, samt fått en möjlighet att göra mig bekant med de flesta i och kring den produktionen.

Deltagarna som nu är officiella är Britt Ekland, Gunde Svan, Viktor Frisk och Margaux Dietz! Har inte träffat Britt än då hon befinner sig i LA och tränar där men de andra är sjukt härliga och trevliga människor! Taggad på att ni ska få veta resten av deltagarna!

Just nu sitter jag på tåget för att påbörja vecka tre, vi ska vara vid studion klockan 8 för att förbereda dansstudion och frukosten då de ska börja filma träningarna idag.

Ha det gött så hörs vi om en vecka!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Oj vilken vecka jag haft!

Som ni kommer märka under våren så blir denna blogg väldigt inriktad på min praktik på Let's Dance där jag är Teamassisten och Webbfotograf. Jag kommer att uppdatera här med bilder varje vecka som en del av mitt examensarbete. Kommer eventuellt att göra en heldagsvlogg senare i vår under en fredagsfinalsdag också om jag får!

Detta var alltså min första vecka där och den har varit sjukt rolig. Har gjort allt från att shoppa rekvisita till inslag och varor till studion till att bära tunga lådor, inreda studiokontoret/deltagarnas loger, fixa inbjudningar till massa kändisar och fixa skyltar och badges. Det är nice att det är så varierande och människorna som jobbar med Let's Dance är så snälla! Tycker också om miljöerna mycket, hela kontorsdelen där jag spenderar en del tid är väldigt mysig och hemtrevlig så där trivs jag!

Här kommer bilder från det jag gjort under veckan och hur det ser ut!

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från Show of Christmas som ägde rum i Globen någon vecka före julafton. Har gått dit typ varje år sedan 2012 så det är lite av en tradition vid det här laget. Hitta som vanligt alla mina bilder på min fotoinsta: www.instagram.com/picsbylinni

Likes

Comments

Tog studenten nu i juni. Sjukt konstig känsla, väldigt bittersweet. Skönt att slippa skolan/ämnen man ej är intresserad av och jobbiga människor samtidigt som det känns läskigt med framtiden och att jag kommer sakna många och tryggheten som skolan ändå alltid inneburit för mig. Extra kul var det dock att jag tog studenten med min bästa vän, vi har gått i samma klass sedan dagis och hållt ihop sedan dess.

Likes

Comments

Glömde helt bort att lägga upp bilderna på Niall Horan från Nrj Live som var i juni. Albin var där också!

Likes

Comments

För två veckor sedan stod jag längst fram på Ariana Grandes konsert med min kompis i Friends arena. Jag sjöng med högt till låtarna, skrek mig hes, träffade andra fans och tog massor av bilder. Det var en rolig kväll och jag kunde tryggt ta mig hem och somna i min säng. Men inte alla de som besökte samma turné några dagar senare hade den turen. Död, terror, skräck och sorg hör inte hemma efter en konsert som är en euforisk upplevelse där man känner sammhörighet och glädje. Helt ofattbart att något sådant har hänt. En flicka så ung som åtta år dog, hon var kanske på hennes första konsert och va där med sin syster. Unga personer, tonåringar, som inte får uppleva morgondagen och andra som aldrig kommer att få bort bilderna av döda kroppar från sin näthinna. Men jag tänker inte låta detta skrämma mig, för då vinner de. Jag tänker fortsätta gå på konserter, känna glädjen, träffa underbara personer och lyssna på min favorit-musik live. Och jag hoppas att detta inte gör att fler blir rädda utan att man istället höjer säkerheten och att framtidens generationer också får uppleva något så fantastiskt som en konsert.

Likes

Comments

Detta var den absolut bästa konserten jag varit på, och jag har varit på en del. Bra ordnat med sittplatser till oss på parkett istället för att man ska stå och trängas, vi hade turen att hamna precis framför den lilla scenen och insläppet gick smidigt. Shawn verkade gladare än någonsin och påminde oss ständigt om hur speciellt han tyckte det kändes och det märkte man verkligen då han inte kunde sluta le och ständigt tog ut inears:en för att höra oss. Från första låten till sista var det som att stå i en fantastisk orkan av musik och glädje och jag har seriöst aldrig skrik-sjungit och nästan dött så många gånger under en konsert. Det var så overkligt och när han stod på den lilla scenen och under låten Roses sjöng till vårat håll och jag och mina vänner sjöng högt som galningar så han skulle höra oss vilket han nog inte kunde undvika då han sneglate lite roat åt vårat håll, haha. Han sa vid ett tillfälle att det som hände just då var det närmsta man kunde komma magi och jag kunde inte hålla med honom mer.

Likes

Comments

Lite bilder från konserten den åttonde maj! Hamna längst fram på sidan då jag hade golden cirlce men det var en sjukt kall dag så höll på att frysa ihjäl både ute och inne i arenan. Bra konsert dock även om jag blev besviken för att hon inte kom till oss på sniskan typ alls. Bilderna längst ner är på hennes två förband, Victoria Monet och Bia.

Likes

Comments

När det som inte får hända händer. När Stockholm, mitt Stockholm, vårt Stockholm drabbas av terror. Rädsla. Död. Det är så otroligt svårt att greppa händelsen i fredags. Jag var och tatuerade mig med några vänner, hade precis fått påsklov och lyssnat sönder på Harry Styles nya låt på Spotify. Det var en bra fredag. Sedan säger tatueraren som precis fått en notis på telefonen att en lastbil precis kört på människor, mitt i stan. En olycka? Var det med mening? Hur många dog? Allt var så svårt att greppa och jag tror ingen av oss tog det speciellt allvarligt. Efter att vi är klara i studion går vi ut till stationen för att ta bussen hem. Där ropas det ut i högtalarna hur inga tåg mot centralen kommer att avgå på polisens vädjan och busschaufförerna och folk på plats pratar förvirrat om hur man ska göra. Jag läser på Aftonbladet påväg hem. "Sverige har blivit attackerat" "Tre bekräftas döda". Kommer hem, sätter mig i soffan och där sänder TV extra. Bilder på en rykande lastbil, döda människor övertäckta med filtar och plastpåsar, läkare, poliser, människor som hjälper människor. På Facebook möts jag av hur man öppnar sina hem, sjutsar de som är strandsatta i stan och ger folk på plats mat och hjälp. Allt känns så overkligt. Tre döda blir till fyra. Där går jag ju alltid när jag är i stan. Tittar i affärer, pratar med mina kompisar, mår bra. Tänk alla de som gjorde det samma. Som gick där, en helt vanlig fredagseftermiddag, 14:53.

Mitt i det här blir jag så otroligt rörd när jag tänker på oss alla. Det är så viktigt att vi är enade och idag när jag var i stan för att besöka platsen och stå tillsammans med tio tusentals andra på Sergels torg upplevde jag kärlek, trots att det var hur trångt som helst och trots att vissa av oss grät medan andra försökte vara positiva. Vi träffade en jätte gullig gammal dam som hette Maja som tog hand om min lillasyster och vi höll armkrok med främmande människor. Det var en extremt märklig känsla att stå bland alla dessa människor under en tyst minut, 14:53. Två dygn efter det ofattbara. En upplevelse som jag hoppas var den första och sista vi får vara med om.

Likes

Comments