Zaful & Studentskiva

Hej babes! Idag blev det en pluggdag hemma och jag har precis ätit lunch och ska strax åka till gymmet! Efter det hämtar mamma upp mig så ska vi åka och kolla skor eftersom mina sneakers nu är helt sönder och äckliga. Ska även hämta ut mina nya träningsskor som kom idag! Är så taggad, de har varit slutsålda i min storlek i 100 år känns det som, så kom de äntligen in i min storlek i fredags. De är så jäkla fina!!!

Ikväll ska jag på Alices studentskiva som har tema musikvideo. Jag ska vara Ariana Grande men har inte någon exakt utklädnad från någon musikvideo utan ska bara återskapa hennes typiska look liksom. Är sjukt taggad, måste bara hitta typ kattöron sen när jag och mamma är och shoppar. Då blir looken complete. Bilder kommer självklart senare!

Igår beställde jag också ett fett paket från Zaful. Har tvekat ett tag eftersom Zaful är lite likt wish och är Hong Kong baserat liksom, men igår bestämde jag mig för att det iallafall är värt att testa ändå. Så beställde en klänning och en playsuit, tänkte att jag ska ha någon av dem på min studentmottagning så hoppas de sitter fint! Sen beställde jag självklart typ ett ton badkläder. Håller tummarna för att det är helt okej bra kvalitet iallafall så man kan använda sakerna!

Nu ska jag bege mig mot gymmet så vi hörs senare! PUSS

två från igår

Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
FINASTE DU!! såå härlig blogg du har!! hoppas att du får en underbar vecka!! kraamis
nouw.com/sarafogelström
linnhoglund
linnhoglund,
Tack snälla du!! Detsamma♡ Kramisar
nouw.com/linnhoglund