Work mode

Hej på er! Känns som det var evigheter sedan jag skrev sist, vilket det delvis var hehe. Har gått klart sista veckan i skolan innan lov och fick i fredags mitt efterlängtade (och sista) höstlov! Har även jobbat hur mycket som helst känns det som, även fast jag typ har jobbat tre pass. Idag fick jag äntligen mitt egna stämpelkort så jag kan ta beställningar och betalt själv utan att behöva fråga andra om hjälp med deras kort, superskönt! Idag slutade dock min kväll jävligt tråkigt då jag och pojkvän blev rätt osams, hatar att vara osams med människan jag älskar mest.

Nu har jag som sagt höstlov, men har inga direkta planer på att vila hehe. Imorgon håller Helena i ett förmingel på F12 där BAD Parties ska hålla event senare under kvällen. Ska dit med lite kompisar och är supertaggad på det! Innan dess har jag massa planer då jag måste städa, tvätta och plocka undan alla sommarkläder då min garderob verkligen håller på att falla samman. Ska även träna på förmiddagen, ska försöka göra det varje dag nu under lovet! No excuses.

På Onsdag ska eventuellt jag och Alicia ut, då nästan alla nattklubbar håller Halloween-Event under veckan. Hur kul som helst! På Torsdag äger ett influencer-eventet rum, som jag skrivit om tidigare. Ett Black Party på Urban Deli’s Rooftop som jag ska gå på med Rebecka, ska verkligen bli fantastiskt kul! Sedan får vi se vad som händer i helgen, ska jobba på söndag iallafall så blir nog inget galet på lördagkväll.

två från i fredags

Gillar

Kommentarer