Trött

Idag var sista dagen på höstlovet, vilket medförde en hel del söndagsångest, vilket var första gången på ett tag faktiskt! Men är ändå rätt så taggad på att få komma tillbaka till skolan och träffa alla i klassen och få ha lite rutiner, kan ju säga att det kan behövas efter det här lovet då jag inte mått så bra utav inga rutiner typ haha.
Idag vaknade jag väldigt sent för att vara jag, runt 11-12, men var för att jag var vaken till 4 imorse, så många timmars sömn fick jag ändå inte.. Jag gick upp och duschade och fixade mig i ordning, sen åkte jag hem till Emil, och det var alldeles för längesen jag träffade honom, så det var jättekul att ses! Vi tog en promenad till Parkgrillen, sen gick vi till Ica å jag köpte lite gott att ta med mig hem, och insåg nu när jag tänkte gå och lägga mig att min Cola kommer ha slut på kolsyra imorn om jag inte dricker upp den nu, fan haha.
Mamma kom och hämtade mig runt 17-18 hur som helst, och så åkte vi och handlade lite efterrätt! Så när vi kom hem så fixade jag efterrätten medan mamma lagade mat, och det var supergott! Fotade allting men lägger upp bilderna imorgon istället, för hade som sagt tänkt gå och lägga mig nu så jag orkar ta mig upp till skolan imorgon!
Men hoppas att ni har haft ett underbart höstlov ifall ni hade det den här veckan, annars hoppas jag att ni får ett underbart lov nu! Ska bli spännande ch se om inläggen ökar nu när jag kommer in i rutiner igen hihi. Vi hörs imorgon! Kraaam?
  • Vardag

Gillar

Kommentarer