thoughts on new years

Hej fina. Har haft så fullt upp med att vila upp mig dessa dagar så har inte ens tänkt på att uppdatera här.

Imorgon är det nyår och jag har under morgonen tänkt tillbaka på förra nyåret. Jag har kommit så himla långt sedan dess både personlighetsmässigt men också med erfarenheter. Som jag skrev i min årsresumé så har jag lärt mig så himla mycket om mig själv och de människor jag omgett mig av.

Har lärt mig att skitsnack inte hör hemma i mitt liv och människor som lever för att snacka skit likaså. Har lärt mig att jag måste trivas på min arbetsplats och med mina kollegor för annars blir jag på riktigt psykiskt instabil på så många sätt. Jag har växt så mycket gällande min svartsjuka och mitt självförtroende, kanske inte så mycket fysiskt, men iallafall psykiskt. Har lärt mig att kärlek övervinner allt. Både gällande mitt eget förhållande men även andras. Jag har lärt mig hur det känns att vantrivas i sitt liv och jag har lärt mig hur det känns att vara så lycklig så man tror man ska sprängas.

Imorgon är det nyårsafton och efter tolvslaget när det blir första januari så har jag och Felix varit tillsammans i fyra år. Om någon hade sagt till mig för bara 1,5 år sedan att vi skulle stå här idag och ha det bättre än vi någonsin har haft det förut så hade jag absolut inte trott på det. Vi har gått igenom himmel och helvete tillsammans och vägen hit har verkligen inte varit rak men jag hade inte velat ha det på något annat sätt. Allt vårt förflutna har gjort oss till dem vi är idag och jag är så tacksam för honom, så himla himla himla tacksam. Jag bara längtar efter att se vad 2019 har för plan för oss, vad som än händer så vet jag att vi bara kommer ta oss uppåt.

Är så tacksam för allt 2018 gett mig och tagit ifrån mig, känns som allt som hände detta år verkligen hände för en anledning. Skål för 2019 och allt det kommer innebära.

Gillar

Kommentarer