Student & Summerburst

Hej på er! Att bloggen ekat tomt ett tag nu beror helt enkelt på att jag inte haft något att skriva om. Känns som det blivit samma gamla "hej jag är i skolan sen ska jag gymma" inlägg och jag tycker att det är såååå tråkigt. Men nu har jag ju faktiskt sommarlov så hoppas på att det ska finnas lite kul att skriva om då!

Fick världens bästa start på mitt sommarlov då Helena och Emil tog studenten i torsdags, så jag åkte med på deras flak och sen var jag på båda deras mottagningar innan jag, Helena, Jenny och Helenas bror åkte in till stan och satte oss i en bar och drack lite drinkar, supermysigt! Åkte hem vid 1 och somnade ganska direkt när jag kom hem.

Vaknade vid 11 i fredags och flög upp ur sängen och började fixa mig, packa ihop lite saker, fixade dricka och åt pizza<3 Tog första bästa buss till Helena och så satte vi oss med en högtalare på hennes baksida och drack några cider och åt chips! Vid 18 tiden åkte vi in mot gärdet för det var dags för SUMMERBURST!! I fredags var det massa bra som spelade bl.a Axwell&Ingrosso, Seeb och Zedd! Det var hur bra som helst och vi hade jättekul! Jag åkte dock direkt hem efter sista akten istället för att följa med de andra ut, kände mest för att åka hem och sova då samma sak skulle upprepas dagen efter.

Åkte till Helena igen vid 14 igår och började kröka lite. När vi kom in till Summerburst så var det ganska rejält mycket mer kö än på fredagen, kanske inte jättekonstigt med tanke på att Justin Bieber skulle spela! Jag och Helena satte oss och åt varsin nacho tallrik och sen mötte vi upp lite killkompisar, vi tappade bort Emil och Ivan helt igår vilket var lite tråkigt men så kan det bli. Det är helt värdelöst att försöka få tag på folk där inne för det finns ingen täckning och internet suger, förmodligen för det är så mycket människor där. Jag och Helena ställde oss för att kolla på Justin men så började det spöregna, alltså det öste ner och vi blev helt dyngsura, så vi bestämde oss för att åka hem redan efter Justin och missade David Guetta, men det var värt ändå. Åkte förbi Helena en snabbis och hämtade lite av mina saker och åkte sen hem till älsklingen. Vi har inte träffats på ett tag nu så kände att det var mer värt än att se David Guetta faktiskt.

Gillar

Kommentarer

missmoa
missmoa,
Åhh är så avundsjuk på alla som fick uppleva summerburst!! Härliga bilder, kram
nouw.com/missmoa