Städmani?

Hej finisar! Idag har jag haft en ganska bra dag trots den lilla mängden sömn jag fick i natt. Gick otroligt bra på jobbet idag och har varit på bra humör så känns bra. När jag kom hem så lagade jag och Freja middag till familjen, min favorittortellini med mozzarella och soltorkade tomater tror jag? Vi brukar alltid göra en supergod vitlöks/ostsås till och det blev så gott!

Efter en långdusch med minikonsert till gamla låtar (kan ju omöjligt bara vara jag som lyssnar på sååå hög musik i duschen å sjunger loss haha), så städade jag lite i mitt rum då det låg kläder exakt överallt. Blir så hela tiden när jag inte är hemma mer än korta stunder emellanåt, att jag letar efter kläder och slänger alla andra i sängen/på golvet, så är det totalt kaos efter ett par dagar. Efter det åkte jag till Felix och fortsatte städa här. Städmani? Jo men kanske lite. Jag har bett han hjälpa mig att damma lite osv i flera dagar eftersom jag jobbar runt mycket damm varje dag och är damm-allergisk så vill man ju komma hem till ett fräscht o-dammigt hem såklart. Han har inte orkat och nu har han blivit sjuk så tänkte att jag bara tar tag i det medans jag ändå är i städmode. Jag städade ur hela hans garderob och sorterade allting rätt vilket gjorde att en hel hylla blev tom där jag slängde in lite av mina kläder, jag bäddade rent och dammtorkade alla ytor. Så hjälpte han till att plocka undan disk osv så nu är allt jättefräscht och mysigt igen.

Har precis krupit ner i nybäddade sängen framför youtube och ska sova strax, ny dag imorgon och är så taggad för ska få en hemleverans från sellpan då jag kan ha råkat beställt 17 grejer därifrån i fredags hihi, the perks of working at Sellpy är ju att man hinner få en tjuvkik på mycket som kommer upp på hemsidan, så jag har ju hittat massa guldklimpar när jag fotat.

Hoppas ni haft en superbra start på veckan och får en bra dag imorgon! Pussar<3

Gillar

Kommentarer