Midsommar

Ingen har väl missat att det var midsommar igår? Hade en jättebra kväll tillsammans med mina fina vänner. Vi åt massa god mat, drack massa god dricka och åt jordgubbstårta såklart. Vi hade förväntat oss spöregn och storm eftersom det var vad prognoserna visade, och även om vi genomled både en hagelstorm och spöregn så sprack det upp på eftermiddagen och blev både soligt och lite varmare ute. Så skönt.

Kvällen avslutades ganska tidigt vilket faktiskt bara var superskönt. Vi tog en taxi hem från Rebecca vid 00:30 ungefär och jag åkte hem och sov hos älsklingen eftersom vi inte hade setts på hela veckan. Otroligt skönt att vakna upp imorse och varken vara bakis eller ens trött typ.

Jag hade på mig min nya klänning från Linn Ahlborgs senaste drop med NA-KD. Döööör vad den är fin. Jag och Rebecca köpte också varsin blomkrans hos en blomsterhandlare utanför Mörby Centrum. Har aldrig känt mig så fin i hela mitt liv. Kransen var ganska stor då jag verkligen har världens minsta huvud hehe, men den var så himla vacker alltså.

Gillar

Kommentarer