Juldagen

25 December, Juldagen

Idag har varit en riktig mysdag vilket jag verkligen behöver då det är rätt mycket jobb framöver.

Vaknade vid 13 tiden och låg kvar i sängen någon timme innan jag gick ner till köket och fixade lite frukost. Jag och mamma bestämde oss för att åka och handla och svänga förbi stallet påväg dit. Jag har inte kört bil på väldigt länge då jag misslyckades med körkortsproven och tappade lusten för allting efter det. Så blev att jag körde både dit och hem vilket gick helt perfekt, vilket är förvånansvärt efter att inte ha kört på några månader.

När vi kom hem så ställde vi oss och lagade mat direkt, blev broccoligratäng med curry-stekta quornbitar. Sjukt gott! Efter det så bestämde jag mig för att ta ett bad eftersom jag var inne på Lush i Mall of Scandinavia häromdagen och köpte med mig en badbomb hem som jag tänkte skulle vara jätteskön att ha just idag. Var dock dum nog i butiken att inte kolla upp ingredienserna i badbomben, vilket resulterade i ett mindre allergianfall när jag legat i badet en stund. Är extremt allergisk mot soja och jag hade lyckats pricka in att köpa den enda badbomben Lush säljer som innehåller soja mjölk och soja olja. Fantastiskt. Så hade smått panik ett tag för att jag inte kunde andas och hela kroppen brände och kliade. Men tog en långdusch och fick av mig allt och mådde direkt bättre. Så skönt.

Sedan dess har jag legat i sängen och ätit popcorn medans jag kollat Blindspot och lite Youtube. Fick en målarbok för vuxna i julklapp igår, har velat ha en sån så otroligt länge för det är så skönt när man har ångest att bara sätta sig och totalt lägga fokus på något annat. Tänkte att jag skulle måla lite i den nu och sen gå och lägga mig.

Är lite besviken dock för hade förväntat mig att gå ut ikväll. Det är ju trots allt juldagen, den dagen som är känd som att man går ut och festar. Men ingen av mina kompisar var sugna vilket var skittråkigt för hade verkligen sett fram emot det hela året. Finns alltid en juldag nästa år i guess...

  • Vardag

Gillar

Kommentarer