Jon Olsson & Påsklov

Tjohooo!! Äntligen är det påsklov och ingen är gladare än jag. Det är sjukt hur nära studenten är nu.
På min håltimme igår i skolan så åkte jag och Emil till Cirkle K vid Stockholms Universitet. Varför då undrar ni säkert? Jon Olsson skulle nämligen vara där från kl 12 för att visa upp sin nya bil och träffa folk. Det är ju otroligt sällan han är i Sverige liksom. Kort och gott så åkte jag och Emil dit, vi träffade Jon och Benjamin (hans filmare) och tog lite bilder med dem. Hans bil är ju heeelt fantastiskt fin. Alltså wow.

Efter skolan åkte jag direkt till jobbet och jobbade ett stängningspass. Det var väldigt lugnt och skönt, så vi hann få allt gjort innan stängningen så det bara var att åka hem direkt sen! Fixade lite mat och tog en långdusch och gick sen och la mig direkt och somnade som en stock. Vaknade vid 10 imorse, såå välbehövligt.
Hade egentligen tänkt dra till gymmet strax, men har ingen lust att träna idag. Vet inte vad som har hänt, men har haft så himla dålig motivation den senaste veckan. Får se om jag åker ändå, känns som jag borde passa på att träna när jag väl kan eftersom jag jobbar varannan dag hela lovet, och har saker planerade på två av de få lediga dagar jag har. Vill ju självklart inviga mina nya träningsskor också som jag fick hem i onsdags.

Nike Flex trainer 7 Print

Ikväll kommer förmodligen lite kompisar över på middag och vin. Tänkte slänga ihop någon god vegetarisk sallad, kanske med lite påskstuk? Blir spännande att se.

Gillar

Kommentarer