Helgkaos

Fy vad jag varit trött de senaste dagarna, och där har ni anledningen till mitt värdelösa bloggande. När jag kom hem från skolan i fredags så somnade jag, sen kom Alice hit, sen somnade jag såfort hon gick, och vi gjorde ingenting mer spännande än att kolla massa youtube.
Idag vaknade jag sent och låg sen och kollade Criminal Minds, sminkade mig i några timmar haha och sen begav jag mig faltiskt hem till Alice. Vi har haft en supermysig kväll, med massa sång, fuldans och deep talks. Här gick jag och trodde att jag kände min bästa vän like the back of my hand och sen berättar hon så sjuka grejer, önskar att jag hade vetat så jag hade kunnat få finnas där mer än vad jag gjorde. Hur som helst så började min promenad hemåt runt 1 och när jag kom hem så la jag mig bara i sängen och lyssnade på Pillowtalk, nya favoritlåten! Den har gått på repeat precis hela dagen, och har inte tröttnat än!
Aa ni ser ju på klockslaget då inlägget är postat att det verkligen är dags för mig att sova. Imorn har jag alldeles för mycket att göra, ångesten börjar krypa in redan nu, men får träffa mitt hjärta, och det var alldeles för längesen, så det ser jag verkligen fram emot. Hoppas att ni har haft en skön helg hittills så hörs vi imorn, jag lovar♡ puss på er!
  • Vardag

Gillar

Kommentarer