h e l g

Heiiii på er fina ni! Äntligen är de helg och jag är så tacksam för det, är extra trött just denna fredag eftersom jag jobbat över ganska mycket i veckan för att täcka upp för ett tandläkarbesök och att jag varit sjuk ett par dagar.

Är påväg hem nu och får tyvärr inte vila riktigt ännu då jag verkligen måste ta tag i tvätt och att städa mitt rum. Jag har inte varit hemma på hela veckan förutom korta stunder då jag hämtat kläder och matlådor. Så det är kläder precis överallt i mitt rum och jag måste bädda rent i sängen vilket (för mig) lätt glöms bort när jag inte sover hemma. Jag tänker ju att jag bara sovit där ett par gånger även fast de gångerna är utsträckta på ett par veckor liksom. Senare ikväll är min enda plan att kolla på Wahlgrens Värld och äta chips och dipp, om jag gör det hemma eller hos Felix har jag inte bestämt mig för ännu haha.

Imorgon är det upp tidigt för franstid och det ska bli så jäkla fantastiskt!!! Jag som tänkte att jag bara skulle ha fransar under sommaren för att se fräsch ut utan smink när man ska bada och grejer, haha jag kommer aldrig kunna sluta nu :-) Sminkar mig inte till jobbet om morgnarna för att spara in så mycket sömn som möjligt på morgonen hehe så vill ju självklart fortsätta ha fransar så man vaknar fräsch direkt. Är även dax att ta tag i att sola igen eftersom man är alldeles för blek atm och då känner jag mig också jätteofräsch.

På söndag ska jag träna vilket jag ser så mycket fram emot, de senaste gångerna jag tränat har jag tränat svinkorta pass och inte speciellt bra typ för har blivit så omotiverad typ. Så på söndag blir de minst ett två timmars pass med massa roligt, längtar. Hoppas ni får en fin helg!

frukost och fina frihamnen

Gillar

Kommentarer