Gym + Nattstädning

Hejhallå på er såhär mitt i natten! Jag har precis krupit ner i sängen igen efter att jag fick ett ryck och började städa för cirka en timme sen.

Hade egentligen tänkt städa imorgon men så blev det bara att jag gjorde det nu vilket är så jäkla skönt. Så det jag behöver göra imorgon är att dammsuga, slänga sopor och tvätta lite kläder och sängkläder. Igår var mamma på Ikea och köpte två nya täcken till mig, så passade på att bädda rent med dem nu också. De är så fluffiga och mjuka, känns verkligen så himla fräscht. Nu saknas bara två nya fräscha kuddar också, har två relativt nya, men sover med fyra kuddar eftersom min säng är så bred, så behöver två till.

Imorse åkte jag och Rebecca och köpte hundmat och sen direkt till pizzerian och käkade. Båda var otroligt hungriga så det satt riktigt fint! Efter det åkte vi hem och jag hade en nära döden upplevelse med en geting haha. Efter en stund hemma med matkoma så tog jag mig iväg till gymmet. Det kändes så jäkla fantastiskt att äntligen vara tillbaka på gymmet. Hade inte tränat en enda gång på fyra veckor, och har haft sån sjuk abstinens verkligen. Tränade mest ben men också liiite armar och mage. Gick därifrån med skakande ben vilket var mitt mål. Ska till gymmet imorgon också tänkte jag, för det var verkligen ren och skär lycka när jag gick in genom dörren idag.

Satt och planerade de närmaste tre veckorna igårkväll. Planerade mina dagar med träning och jobb, skrev också in saker som nageltid och franstid som är bokade nästa helg. Lyckades få ihop tre-fyra pass i veckan som jag kommer kunna och hinna träna, vilket känns så himla bra.

Nu är det verkligen dags att sova om jag ska orka ta mig upp i rimlig tid imorgon. Somnar som vanligt framför några avsnitt av How I Met Your Mother och jag känner redan nu hur gott jag kommer sova nerbäddad i mina nya täcken. PUSS♡

Gillar

Kommentarer