Fall fashion pt. 1

Alla som känner mig vet att jag hatar exakt alla årstider förutom sommaren. Men det går ju inte att förneka att höstmodet gör mig så otroligt exalterad. Lever ju liksom för stickade tröjor och snygga jackor som matchas med snygga skor, innan de otroligt fula uggsen åter blir räddaren i nöden under vintern. Så jag tänkte att jag skulle dela med mig av några av mina favoriter nu inför hösten, enjoy! (Klicka på bilderna för att komma direkt till plaggen)

Jackor jackor jackor, jag älskar jackor!!! Nu när det fortfarande är lite varmt ute så funkar en blazer perfekt över i princip vilken outfit som helst och blir hur snyggt som helst. Älskar trenden att slänga på sig pappas gamla oversized kavaj, dröm dröm dröm! En snygg kappa går alltid hem när det blir något kallare och Aviator jackan har jag själv sedan två år tillbaka och den kommer garanterat på göra comeback för en tredje säsong, sååå snygg över allt! En klassisk skinnjacka är alltid snygg också, denna i en oversized modell i en mattare variant än standard skinnjackan, älskar!!! Men hörni, kan vi snälla skippa de fluffiga strutsfjäder-jackorna i år? Tack.

Skor håller jag också väldigt väldigt kärt. Chunky sneakers är bland det snyggaste jag vet i alla dess färger och former och tror vi kommer se dem på allas fötter i höst! Även ett par riktigt snygga boots går självklart alltid hem och jag har nyligen kärat ner mig i sock boots som jag aldrig tyckt varit speciellt snygga innan. Blir att klicka hem några par när lönen kommer!

Accessoarer är väl ändå livet? Kolla liksom det första setet med kedjor, hur otroligt snygga? Och kan vi prata om det faktum att hårband blivit trendigt igen? JA TACK! Blair Waldorf vibes all the way. Tunna ringar är verkligen bland det finaste jag vet, at the moment har jag två ringar från Marc Mirren som jag använder varje varje varje dag, men ska lätt utöka min smyckessamling med dessa! Att ha flera halsband i lager är ju inget nytt, men fortfarande precis lika snyggt, antingen anstränger man sig och köper 4-5 separata halsband man gillar, eller så gör man det väldigt enkelt och köper ett sånt här set så behöver man inte oroa sig för att de ska matcha ihop och längder osv, helt perfekt!

Gillar

Kommentarer

elllensvensson
elllensvensson,
Höstmodet😍😍😍
nouw.com/elllensvensson