~?~

Hejhallå, har verkligen haft tid eller "lust" att blogga idag så förlåt för de. Men har varit ute och gått med klassen i flera timmar, mobilen dog under tiden. Sen åkte jag hem och sminkade mig snabbt för jag kände mig fett äcklig bara, sen tog jag bussen hem till Kalle direkt och stannade ett tag där. Vi snackade bara osv och det va fett skönt att få prata ut lite.
Sen kom mamma och hämtade mig, jag drog hem å åt middag, sen dess har jag legat i sängen och bara tagit det jättelugnt. Men ska ner strax å dricka te och sen plocka undan lite på mitt sminkbord, duscha och gå och lägga mig relativt tidigt för att orka upp imorn. Haha känns som att jag säger det hela tiden, åså slutar det med att jag går och lägger mig vid 3 varje natt istället haha. Men börjar inte förens 13 imorn så skönt att få gå upp sent, äta bra frukost/lunch, lägga ner mycket tid på sminket och liksom bara ta allting lungt.
Planerna för imorgon är rätt oklara, hur de än blir så ska jag vara med kompisar, antingen bara va hemma och chilla eller dra ut å hitta på något. Problemet är bara att jag hatar att vara ute när det är kallt, blir bara sur och gnällig för att jag vill in nånstans, så blir nog kanske att stanna inne imorn iallafall. Utöver det så har jag inga planer för helgen, ska eventuellt träffa Alicia men de är inget bestämt just nu.
Men nu ska jag dricka lite te som sagt, lägger kanske in något roligare inlägg efter det, eller medans? Är de något speciellt ni vill läsa eller se? Kommentera gärna eller släng in ett tips på min ask som finns länkad i ask ikonen i profilen :)
bild från igååår
  • Vardag

Gillar

Kommentarer