diet & chai i solen

Hej på er! Gick precis in och la mig i sängen efter att ha suttit och ätit frukost i solen och avslutade det med en stor kopp chailatte. Har 3 enorma muggar från Indiska och planerar att samla på sånna tills jag flyttar hemifrån, så himla mysiga! Idag påbörjade jag min diet eftersom jag hade magproblem igår och knappt kunde äta något alls. Så till frukost idag blev det havregrynsgröt toppat med äppelbitar stekta i kanel och äggröra. Vanligtvis brukar jag göra äggröra på 2 ägg och 1-2 dl vispgrädde, men eftersom jag ska dieta nu så köra jag på 3 ägg bara, inge grädde alls. Blev precis lika gott, en aning torrare bara.
Eftersom frukosten blev rätt sen (12 tiden) då jag varit hemma sjuk idag också så ska jag käka en proteinbar om en stund som lunch, så äter jag middagen vid 19-20 tiden sen. Tänkte slänga ihop en sallad med currystekta quornbitar, så himla gott! Imorgon blir veckans första pass (om jag är tillräckligt frisk) och från och med nu ska jag slänga in en timmes cardio varje pass utöver styrketräningen. Gäller att vara stark i psyket nu för att kunna få fram formen jag vill ha innan sommaren nu och inte fuska med dieten mer än den cheat-dagen jag kommer ha i veckan. Jag jobbar ju dock hela helgerna så att ligga hemma och äta chips finns aldrig tid för egentligen.


Känns bara lite läskigt dethär med att dieta eftersom jag har en bakgrund av ätstörningar och framförallt otroligt osund relation till mat och träning. Gäller att hålla sig på banan och inte gå för långt med dieten, även om det är otroligt lätt att sitta och säga nu men kanske blir skitjobbigt framöver. Jag väljer ändå att tro att jag vuxit så mycket och blivit så stark i mig själv så att det inte kommer spåra iväg. Mitt mål är ju inte att bli smal, utan att vara hälsosam och stark, något jag vet att mat är en väldigt stor del av. Målet formmässigt är att mina muskler ska synas, det är ju rätt vanligt dethär med höst/vinter-bulk och sen vår-deffen. Ska bli sjukt spännande att se hur resultatet blir och hur snabbt resultaten kommer! Följ gärna mig på min träningsinstagram @hemligatankar om ni vill följa min ”diet-resa”. Puss och kram så länge<3

Gillar

Kommentarer

almmatilda
almmatilda,