dear friday

... i love you

Hej fina ni! Äntligen fredag och helg och jag är på så himla bra humör. Jag och Felix gick och la oss redan 20:30 igårkväll så jag har sovit så otroligt bra (och framförallt länge) i natt! Har precis ätit lite frukost på jobbet, en chokladcroissant och en liten Oatly chokladdryck. Vardagslyx.

Ikväll ska jag bara ligga hemma i sängen och äta chips och dipp. Felix åker till London över helgen så då får jag vara hemma med min familj istället. Ska passa på att kolla ikapp Ex on the Beach som han inte tycker om hihi, och så ska jag förhoppningsvis träffa Alicia och David imorgon! Ska ändå bli skönt att vara ifrån varandra lite så vi får sakna varandra osv, så ses vi ju igen på måndag kväll redan.

Nu var det nästan två veckor sedan jag tränade sist, ångest, så jag ska gymma både lördag och söndag, känns fantastiskt. Började ju följa Linn Löwes fitplan men det är jättesvårt för mig att hinna träna fem dagar i veckan när jag jobbar eftersom jag inte har någon ork alls direkt efter jobbet. Får se hur jag löser det där dock för vill ju träna minst tre gånger i veckan iallafall :(

Nu är det dags att jobba vidare, men vi hörs senare. PUSS

Gillar

Kommentarer