Coziest Sunday Night

Igår när jag kom hem efter en lång dag med kaos, storhandling och grinigt humör pga dåligt matintag och inget koffein så hade jag och Felix världens mysigaste kväll. Det är sällan jag får hans fulla uppmärksamhet en hel kväll haha, så det lovade han mig igår.

Vi la oss i sängen och kollade på Superhjältarna 2 som precis kommit ut. Alltså jag har bett honom att vi ska kolla på Disney filmer sååå många gånger, men han har aldrig velat, så gissa om jag blev glatt överraskad igår när han föreslog den filmen. Den var verkligen så himla rolig och bra, och vi låg och pussade på varandras pannor och bara höll om varann sådär som man gör när man är äckligt nykära. Slutar aldrig förvåna mig att vi fortfarande är så töntiga med varann efter så många år, men det är fint. Har verkligen tänkt på senaste på att jag har sån tur som får vakna upp och somna bredvid honom varje dag, och att jag tycker så synd om folk som inte får vakna bredvid den man älskar varje dag, för det är ju verkligen det finaste som finns.

När filmen var slut så var det läggdags för mig, han är ledig nästan hela veckan men jag jobbar ju som vanligt. Så jag fick somna i hans famn innan han smög sig iväg till datorn. Efter det sov jag dock ganska dåligt och det var rätt hårt att gå upp imorse, men ingen dag är en dålig dag när man får vakna bredvid honom.

Gillar

Kommentarer