Birthday Weekend

Hej på er! I torsdags så fyllde jag ju 18, och det har firats hela denna helg! I fredags stannade jag hemma från skolan för att hinna förbereda allt inför kvällen. Sascha och Helena kom hit ganska tidigt och vi fixade i ordning lite grann, sen kom resten av mina kompisar runt 19 och bästa Rasmus ställde sig direkt och började göra drinkar till alla, vilket han är så jävla grym på! Vid 21 så tog vi bussen hemifrån mig mot stan, nästan alla åkte med vilket var superkul. Vi åkte in till Hötorget, där Estelle ligger. Helena hade fixat så vi kom in där och fick massa drinkar osv, bästa vännen!! Vi tog oss hem med Uber vid 1:30 tiden och somnade ganska direkt.

På lördagen vaknade vi vid 10 tiden och Helena åkte hem med 12:30 bussen för hon behövde åka till akuten (en historia vi sparar till nån annan gång) Alicia kom och hjälpte till att fixa i ordning allt vid 13 och sen kom Joanna, Nisse, Emil. Vid 15 kom släkten och jag fick äntligen äta mat haha. Fick så himla fina presenter och mormor höll ett jättefint tal. Åkte till Felix strax innan 21 för vi skulle kolla Eurovision hehe men de slutade med att han lessnade och satte sig vid datorn och jag somnade.

Nu är jag och Sascha påväg till gymmet och idag blir det ett riktigt killer-pass, känns som det behövs efter denna helg!

Gillar

Kommentarer

AlvaPoletti
AlvaPoletti,
WOW vilka fina bilder och Vilken fin blogg du har, kram!<3
nouw.com/alvapoletti