bästa dagen på veckan

... är här och ingen är gladare än jag! Dessutom är det löning idag vilket bara är helt fantastiskt. Lönings-dagarna måste ju vara de 12 bästa dagarna på året, 100%.

Jag var inte i skolan idag pga endast arbete med gymnasiearbetet för de som inte är klara ännu. Jag gick ändå upp kl 8:30 för att skriva min allra sista inlämning någonsin och nu är jag officiellt 100% klar med skolan vilket är SÅ skönt. Godkänd i alla ämnen (förutom Matematik 2B) blev jag också vilket känns så bra. Tvekade en stund där på om jag verkligen skulle få godkänt i alla kurser, och ett tag såg det ut som jag inte ens skulle få gymnasieexamen. Men allt löste sig och det känns bäst bäst bäst.

Åt min dagliga havregrynsgröt medan jag skrev inlämningen. Har verkligen kärat ner mig totalt i morgongröten. Tar bara vanlig havregrynsgröt och toppar med frysta hallon och några små klickar proteinella i smak av vit choklad. Alltså DRÖMMEN!! Sen tog jag en kort promenad till Ica för att hämta ut ett paket som är mammas morsdags present. Köpte en grej som jag vet att hon verkligen vill ha och kommer ha användning för, och valde att lägga lite extra pengar på presenten eftersom hennes födelsedag glömdes bort helt och hållet typ, eftersom vi var fast i New York och alla var så irriterade på varandra.

Tog 11 bussen till mammas jobb för att vi skulle åka och kolla på en dator till mig. Fick med mig en hem och jag är helt kär i den. Den är liksom perfekt i storlek, jättetunn och har sååå fin design. Vi köpte även massa mat och stannade på donken påväg hem.

Ikväll ska jag bara äta massa chips, kanske dricka lite vin, vi får se. Jag är ledig från jobbet både ikväll och imorgon så det ska bli superskönt. Imorgon tror jag att jag och Rebecca (kanske fler?) ska hitta på något, kanske i stan eller så. Tar det som det kommer. PUSS

Måste bara tipsa om dessa två nyheter från Lindt, så jäkla goda

Gillar

Kommentarer