Äntligen helg

Tjenixen!

Den här jobbveckan har känts som den aldrig skulle ta slut och värre kommer de bli då de flesta av mina kollegor gick på semester igår medan jag har 3 veckor kvar till min. Ska dock bli skönt med sen semester så jag blir ledig när alla andra har ångest över att gå tillbaka till jobb och plugg etc.

Hela veckan har bestått av massa mys med pojkvännen utöver de ständiga jobbandet. Vi har kollat massa serier och filmer och verkligen njutit av det lite kallare vädret då vi haft uppåt 40 grader i sovrummet på kvällarna när det varit som värst. Vi har tagit massa mysiga promenader och ätit gott.

I onsdags skulle min lillasyster på magnetröntgen inne i stan och jag passade då på att utnyttja skjutsen för att åka till Sats Odenplan och testa det gymmet, har velat göra det superlänge men det ligger liksom för off för att jag ska ta mig dit efter jobbet eller så, då är andra gym mycket närmre. Sagt och gjort så var Sats Odenplan kanske inte ett favoritgym hos mig, och det var så mycket testograbbar som stirrade ner en så kände mig bara fett obekväm, men nu har jag testat iallafall. Härefter vill jag testa Sats Torsplan, så det ska jag göra någon dag också.

Har äntligen fått till en bra blond färg nu också, så himla skönt. Allt det gula är borta och istället hR jag ett fint, kallt, blondt svall. Har också beställt hem en megaflaska Olaplex som jag testade för första gången igår och hjälp vilken skillnad det blev på hårkvalitéten bara efter en användning, ska börja använda den 2-3 gånger i veckan framöver vilket är rekommenderat om man har väldigt skadat hår pga värme, blekning eller andra faktorer vilket jag ändå skulle vilja säga att jag har. Klippte mig också i veckan, vet inte om jag skrev det i förra inlägget men håret kändes 100 gånger friskare bara av det så I’m on my way back!

Gillar

Kommentarer

MatildaWaern
MatildaWaern,
Härlig blogg du har 🌸 kika gärna in hos mig! 👋
nouw.com/matildawaern