About Christmas

Hej på er! Hoppas ni hade en fantastisk julafton med familj och släkt närvarande och massa god mat. För alla ser dock inte julen ut så, jag inkluderad.

På julaftonsmorgonen när de flesta människor är som mest sprudlande glada och energifyllda, så satt jag på mitt rum och grät och grät och grät. Jag vill inte säga att jag hatar julen, för det gör jag inte, men på senare år har julafton bara inneburit hur mycket ångest som helst för mig, detta år var inget undantag. Jag var så nära på att stanna hemma från släktfirandet vi skulle iväg på, för när klockan slog 12 och det var två timmar kvar tills jag skulle va helt klar så satt jag och grät. Mina ögon var så svullna så de knappt gick att öppna och kände mest att jag skiter i julen i år, och alla år framöver tills jag själv får barn.

Gick iallafall och duschade bort min brun utan sol som jag sovit med och tog på mig mjukiskläder för att sitta med familjen under paketöppningen, men ville inte öppna något själv, var inte sugen på julen alls längre. Blev tvingad att öppna iallafall och fick fantastiskt fina saker som jag självklart är supertacksam för, men det går liksom inte att köpa kärlek eller köpa lycka. Presenterna är inte alls vad julen handlar om för mig.

Gick iallafall upp på rummet efter och tog mig samman, sminkade mig så bra jag kunde utifrån mina söndergråtna, svullna ögon och plattade håret. Visste inte vad jag skulle ha på mig och orkade inte anstränga mig så tog på mig mina svarta jeans och en stickad tröja. Så åkte vi iväg på släktfirandet något försenade och hade en väldigt trevlig kväll med god (vegetarisk) mat och fint sällskap.

Kom hem vid 00 tiden och låg vaken en stund och reflekterade över mitt år och vart jag vill ta mig nästa år. Tänker att jag vill skriva om det lite i ett annat inlägg, stay tuned.

Hade allt som allt en bra kväll trots att morgonen var fruktansvärd. Hoppas som sagt att ni hade en fantastisk jul, det är ni värda allihop.

Gillar

Kommentarer