23 December

Hej finisar! Imorgon är det alltså julafton och tror aldrig jag känt så lite julstämning som i år. Tror att det beror på att jag fick jullov så sent som igår och bristen på snö. Kan inte förstå att det redan gått ett helt år sen förra julafton?

Firade in mitt jullov igår med att jobba ett 10 timmars pass. Fantastiskt kul :-) Jobbade idag också men bara ca 6 timmar så det var skönt. Slutade strax innan 17 och har bara chillat hemma tills nu. Sitter och väntar på bussen och är påväg mot Mall of Scandinavia. Måste dit för att köpa ett par sista julklappar och lite sminkprodukter som jag måste ha imorgon. Detta blir första gången jag åker och shoppar ensam, ska bli så himla skönt för känns som jag kommer få saker gjort så mycket snabbare, plus att det förmodligen blir lättare att koncentrera sig.

Det jag vet redan nu att jag ska köpa är lite produkter från Lush, tänker att jag ska ta ett välförtjänt bad när jag kommer hem ikväll! Vill även kika på någon snygg topp att ha på mig imorgon. Sen är det som sagt lite sista-minuten-julklappar som ska köpas.

två från julen förra året

Gillar

Kommentarer